maanantai 30. heinäkuuta 2012

26.7.12 Agiliitoa

Torstaina agiliitelemässä Urhon kanssa Ullan tunnilla. Treenit aloitettiin setpoint harjoituksella. Rimaa nostettiin 35cm->55cm->35cm. 50cm korkeudessa alkoi ähkäisyt alastuloilla, joko Urho oli väsynyt tai etupää jostain syystä jäykkä. Tosin treenattu ollaan ahkeraan, toivottavasti olisi vain rasitusta. Se selviiä seuraavan viikon treeneissä. Muuten Urho hyppäsi hyvin.

Perussarjaa otettiin sitten toisena harjoituksena. Rimat 35cm korkeudella toisesta reunasta ja joka toinen toisesta reunasta. Hyppäsi hyvin ilman ähinöitä. Istuessaan tosin etujalat taas harottivat jonkin verran. Joko tämäkin johtui väsymyksestä tai sitten etupäässä on jotain häikkää. Edellisestä osteopaatin käynnistä on tosin vasta 4vko aikaa.

Rataharjoitus oli taas mukavaa ja sainkin itse painella vauhdilla, että pysyin Urhon mukana. Tässä ei kyllä Urhon väsymys tullut ollenkaan esille, mutta eriasiahan se noissa keskittymistä vaativissa jutuissa.  Ratatreeneistä on tullut oikein mukava fiilis ja niistä huomaa, että homma alkaa oikeastikin pelittämään meillä. Tehtiin rataa esteillä 1-9. Keppejä otettiin 4 ohjurilla ja hienosti meni, piti vain muistaa antaa koiralle tarpeeksi tilaa tulla kepeille. 7 hypyllä tarvittiin vähän apua, kun ei Urho meinannut taipua hyppyyn, tosin eipä olla tällaista aikaisemmin tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti