perjantai 20. heinäkuuta 2012

19.7.12 Pitkästää aikaa agia

Parin viikon tauon jälkeen päästiin Urhon agitreeneihin. Pojassa ei näkyvissä minkäänlaista väsymystä aamun jäljeltä. Nyt tehtiinkin vähän erilaista perusharjoitusta kuin aikaisemmin. Hyppysarja alkuun ja loppuun otettiin putket mukaan. Toisella kerralla tiputti yhden riman ja ajautui vähän vasemmalle. Nostettiin sitten vasenreuna rimoista 35cm  ja tämän seurauksena valitsi oikean eli matalamman reunan. Sitten joka toinen rima ylös ja nyt mentiin suoraan. Vauhtia oli taas mukavasti harjoituksessa.

Toisena harjoituksena korkeuden arviointi, jossa mutka putki-3 hyppyä ja neljättä hyppyä nostettiin 45cm->60cm->45cm. Taas oli vauhtia mukavasti ja Urho hyppäsi hyvin, yhtään ei jänskättänyt 60cm hyppiminen.

Rataa tehtiin myös lopuksi. Urho oli aika mukavasti kuulolla. Esteet 1-6. Keinua otettiin pienellä avulla eli Ulla jarrutti vähän keinun tippumista. Tarkoitus oli harjoitella jaakotusta muurilla, mutta Urho tiputti sitten okserilla (9) rimat, kun katseli minua. Hinkattiin sitten esteitä 8-10. Jaakotus tuli itselle selväksi ja sitä pitäisi treenailla joku toinen kerta. Oli vauhdikkaat ja hauskat agitreenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti