keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

16.7.12 Jäljellä

Luukin pikku kierroksen jälkeen Iitu sai ajaa Anskin talloman jäljen, joka oli vanhettunut 2h. Jälki oli tallottu metsään ja pituutta oli 1,33 km. Kulmia ja piikkejä oli useampi ja keppejä 6. Vettä oli satanut jäljen tallomisesta lähtien reilusti. Jana oli n. 30m.

Iitu lähti innokkaasti hommiin ja nosti jäljen hyvin. Alun trallattelun jälkeen neiti huomasikin, ettei selviydy ihan helpolla ja tarkensi jäljestystään. Kulmat otti hyvin ja kaikki kepit ilmaisi, jopa sen yhden joka oli tippunut ja jäänyt merkkaamatta. Jos neiti meni harhaan, kävi se hakemassa hajun todella tarkasti. Hyvää työskentelyä Iitulta.

Urholle talloin jäljen pelloille. 370 askelta, 6 esinettä, 4 kulmaa ja nameja reilusti. Vesisade oli lakannut, mutta pelto oli todella märkä. Jäljestäminen oli jo parempaa kuin edellis kerralla, muttei vieläkään ihan sitä parasta Urhoa. Esineet nousi varmasti, mutta kulmissa oli parantamisen varaa. Vetoa oli myös reilusti ja sainkin pidätellä poitsun menoa ihan kunnolla. Ehkä se homma lähtee taas tästä pelittämään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti