keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

25.7.12 Jälkeä ja tottista

Viimeisistä lomapäivistä nauttien vetäistiin Luukin lenkki hyvässä seurassa. Sitten tallomaan pojille jälkiä. Urholle talloin 230 askeleen suoran, nameja oli taas alussa joka askelleella, sitten joka 3. ja kaksi 5 namittoman askeleen kohtaa. Esineitä 2. Ilma oli nihkeä ja pieni sivutuuli.

Urho rauhoittui hyvin ennen paalua, katseli lupaa niin minulta kuin Anskilta. Paalulle katsottuaan sai luvan lähteä jäljestämään ja hienosti poika jäljestikin taas. Nenä pysyi alhaalla, yksi ihme kohta tuli jossa vauhti vähän nousi, mutta sen jälkeen taas rauhoittui. Itse jäljestys löysällä hihnalla hienoa, nameista riippumatta. Esine ilmaisu ei ollut hienoin, kävin palkkaamassa taas Urhon päältä ja ensin ihasteltiin hienoja esineitä. Pitäisi tehdä esinetreeniä, että saisi pojan menemään suorempaan. Nyt malttoi odottaa lupaa ennen jatkamista esineen jälkeen. Kyllähän se poika osaa, kun haluaa.

Sitten ajeltiin Tuusulaan tottistelemaan. Urho sai aloittaa hommat. Seuraamista taas hinkkailtiin ja ihna ok, muttei sellaista kunnon vietillistä menoa. Täytyy keskittyä omaan olemukseen ja jännitykseen ja sen vaikutukseen Urhoon. Otettiin erilaisia häiriöitä seuramisessa ja kyllä sitä kontaktia sai välillä vaatia, mutta poika yritti. Jättävät meni kerralla oikein ja luoksetulo suora. Vauhtinouto vauhdikas.  Kapulan pitoharjoitus oli taas aluksi tylsää, mutta kun vaadin pitämään niin pidettiinhän sitä hetki nätisti.

Toko alohyppy ok. Sitten otettiin loivaa a-este, jonka meni hienosti. Perään virallinen pk A, jonka suoritti myös hyvin. Juoksin tosin molemmilla esteillä agimaisesti rinnalla. Ekaa kertaa suoritettiin siis virallinen pk A. Vähän lisää hyppyharjoitusta ja targetin avulla hyppyytin Urhoa 60cm -> 80cm ja hienosti hyppäsi molempiin suuntiin. Tekniikkaharjoittelu on siis tuottanut tulosta. Vielä otettiin kapulan kanssa hyppynoutoa 50cm esteellä, ensin Urho piti kapulaa targettina ja kävi koskemassa siihen muttei tuonut. Pienen avun jälkeen toi sitten kapulaa hyvin mukanaan, ilma loppuasentoa. Itseä on nuo korkeat hypyt/A pelottaneet, enkä ole niitä uskaltanut ottaa, mutta hienostihan ja todella kevyen oloisesti poika ne ylitti. Ja toinen kun rakastaa hyppimistä. Loppuun vielä eteenmeno pallolle laukaten.

Iitun päästi tekemään kisamaista treeniä Rikun seurana. Ilmottautumisen jälkeen Iitu aloitti suorittamalla liikkeet. Minä tyhmä en tajunnut sitä purkaa yhtään ennen suoritusta ja neiti kävi kierroksillä, kun oli katsellut poikien jäljet ja Urhon tottistelut. Seuraaminen oli aika hyvää, ensimmäisellä paukulla haukahti, josta huomautin. Toisella ei muuta kuin pieni tempon vaihtelu. Jättävät voi tyyliin hienot, luoksetuloineen. Tasamaanouto 2kg hyvä ja hyppynoudot hienot. Hyppy oli 80cm. Eteenmeno suora, mutta jäi kyynärien varaan kaulapitkällä heinikkoon katselemaan minua. Odotin hetken ei mennyt kunnolla maahn joten annoin toisen käskyn, jota totteli. Paikkamakuussa namipurkki rinnan alla, piippasi vähän, mutta muuten ok ja rauhoittui paikoilleen. Ihan kiva tottis, vaikka kierroksia riittikin.

Urho päästi vielä tokomaiseen paikkamakuu treeniin Rikun ja Kamun kanssa. Hyvin makoili pariin otteeseen. Ensimmäisellä kerralla painoi päänsä tyynesti maahan ja melkein nukkui, tässä vaiheessa lähdin sitten itse esteen taakse piiloon. Johan poika heräsi ja katseli tarkasti mihin sitä hävittiin. Treenien lopuksi pääsimme tutustumaan ihanaiseen Helmi Chihuun, joka olikin todella reipas pikkuinen. Urhoakin kävi nuuskimassa. Anskin ottama kuva todistusaineistona.PaikkamakuuEi kommentteja:

Lähetä kommentti