torstai 12. heinäkuuta 2012

12.7.12 Lenkkiä ja tottista

Paluu arkeen. Torstai aamuna lähdettiin taas Luukkiin lenkille ja siitä jatkettiin tottistelulla. Iitu oli toisena vuorossa. Seuraamista, jossa 2 laukausta. Iitu selkeästi tietää nyt, että ensimmäisellä suoralla ammutaan, mutta se pysyy kuosissa ja seuraaminenkin on parempaa. Ehkä tämä tyyli nyt on hyvä, että ammutaa kokeenomaisesti ja on selkeää milloin paukut tulee. Näin Iitun ei tarvitse niitä koko ajan odottaa tottisten aikana. Hiukan rennomman oloinen Iitu on takaisin päin seuruutettaessa tai ei ainakaan ole niin täpinässä seuraamisessa, että poikittaisi tai edistäisi.

Jättävät hyvät ja nyt neiti teki kaikki liikkeet todella nopeasti. Itse vain unohdin ottaa maahanmenon juoksemisesta. Luoksetulo maasta, lähti vasta toisella käskyllä, mutta tuli laukaten. Seisomisesta tuli laukaten. Otin sitten erikseen maassa olosta luoksetulon, joka ok. Ja sitten hinkkailtiin eteenmenoa. Nyt ei edessä ollut palkkaa, jota neiti vähän kuin etsi maahan käskystä huolimatta. Meni toisella käskylllä maahan. Uusi yritys ja sama homma, totteli vasta toista käskyä. Otin sitten pari pallon hämyheittoa, josta maa käsky ja nyt neiti totteli heti ja siitä palkka. Vielä otettiin pitkällä matkalla eteenmeno ja nyt kuunteli käskyä ja meni maahan. Vielä paikkamakuu namipurkki rinnan alla, jonka aikana 2 paukkua. Ensimmäisen paukun jälkeen neiti törkkäsi nenällään namipurkkia ja tarkasti, että se on siellä. Toisen paukun jälkeen odotin hetken ennen Iitun luokse menemistä. Siitä sitten istumaan ja vapautus palkalle.

Urholle pientä tsemppitreeniä. Ensin luoksepäästävyys, jossa ei ihmeitä. Sitten seuraamista ok, vähän oli poika aluksi nukuksissa. Jättävistä ensin seisominen, jossa meni istumaan. Toisella kerralla teki hienon seisomisen. Maahanmeno hyvä. Luoksetulo hyvä. Hyppylle menoa harjoiteltiin aluksi, pieni vilkaisu seuraamisessa esteelle, muuten pysyi hyvin hallinnassa. Uusi lähestyminen ja sitten saikin palkaksi hypätä esteen ja vielä yksi hallittu lähestyminen, josta pallo palkka. Parkkiksella otettiin vielä paikkamakuu Rikun kanssa ja rauhassa pojat makoili muutaman minuutin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti