maanantai 6. elokuuta 2012

2.8.12 Agiliitoa

Ulla opeissa torstain iloksi. Treenit aloitettiin 5 esteen perus sarjalla, jota ennen oli mutka putki ja jälkeen suora putki. Hypyt olivat vähän vinottain eri suuntiin, jotta Urho keskittyisi hyvin hyppäämiseen ja niinhän se tekikin. Hyppytekniikka oli myös hyvää.


Toisena harjoituksena sianselkä, jossa nostettiin rimaa 45cm -> 60cm ->45cm. Ja Urhohan jatkoi hyvin hyppäämistä. Ei mitään tietoa ähkimisestä alastuloilla tai etupään heikkoudesta. Helpotus oli suuri ja oletettavasti vaan viime viikon ähkimiset johtuivat rasituksesta ja väsymyksestä.


Ratatreeni oli taas haastava ja omistaja sai juosta. Ensin esteet 1-5. 2 niisto ja keinulla auttoi treenikaveri vielä jarruttaen vähän keinun alastuloa. Esteet 6-8, joissa oma vauhti ei meinannut riittää keretäkseni ohjaamaan 7, A:lla unohtui taas kontakti. Targetin ja kunnon käskyn avulla kontaktikin onnistui. 9-11. Rengas mentiin medi/maxi korkeuden välistä, pöydällä ei Urho malttanyt pysähtyä, ennen kuin taas vaadin kunnolla. 12-16 ohjaukset meni suht hyvin, suhinaa käyttöön että saatiin tarpeksi tiukat käännökset. Keppejä otettiin 5 ohjurilla ja 5 verkolla ja hyvin menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti