perjantai 26. syyskuuta 2014

Vko 38 Vähän kaikkea ja kisoja

Tiistaina taas Tuusulassa aksaamassa. Tehtiin rataa, jonka oli suunnitellut sunnuntain kisoissa tuomaroiva Jari Suomela. Rata oli ihan kiva, tiettyjä kompia siellä oli ja lopuksi käytiinkin ne läpi ja keskusteltiin miten kisoissa kannattaa tietyt kohdat tehdä ja ottaa varman päälle. Hyvä treeni ja hyvät vinkit.


Perjantaina käytiin Anskin ja Rikun kanssa ottamassa esineitä ja lenkillä Lahnuksessa. Esineet meni normaaliin tapaansa aika mukavasti molemmilta koirilta ja lenkillä kolmikko paineli taas menemään minkä kerkesivät.

Lauantai aamusta Luukissa 10km lenkki Anskin ja Rikun kanssa ja sitten päälle tottista. Urho teki liikkeet ilman häiriötä ja purkit oli taas käytössä. Intoa löytyy kovasti purkkien ansiosta, tekniikkaa täytyy pitää silmällä. Jäävistä seisominen tuotti taas ongelmia, mutta pienellä avulla sekin onnistui. Eteenmeno onnistui hienosti, mutta annoin käskyn vähän aikaisemmin kuin edelliskerroilla. Paikkamakuussa makoili rauhallisesti, vaikka vierestä kulkikin vieraskoira seläntakaa.

Sunnuntaina käytiin sitten Järvenpäässä agikisoissa. Ensimmäiseksi oli agirata. Estevälit oli aika lyhkäisiä ja tuotti meille ehkä hiukan hankaluuksia. Radan alku meni hyvin, joku rima tippui ennen keppejä ja kepeille en sitten ottanut tarpeeksi haltuun ja Urho kerkesi mennä sen verran keppien ohi, että tuli 5 virhepistettä. Sen jälkeen kepit menikin hienosti, mutta rengasta Urho ei tästä suunnasta osannut suorittaa meni aina välistä eli siihen tuli sitten lopulta hylky. Loppurata meni taas hyvin.


Hyppäriä en saanut piirrettyä muistiin, kun meni pasmat niin sekaisin. Kepit oli kolmantena ja todella lähellä putkea, siitä tulikin hylky kun jouduin useamman kerran ottamaan ennen kuin meni oikein sisään. Kepit teki kyllä sitten hienosti loppuun asti, mutta taisimme molemmat herpaantua tämän jälkeen ja tuli sitten ohjausvirheitäkin useampia. Eipä tullut kauheasti tällä kertaa nolla ratoja, joten ei ehkä ihan helpoimmasta päästä nämäkään radat tai sitten on vaan taidon puutetta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti