perjantai 26. syyskuuta 2014

Vko 34 Lekurilla ja ekat viralliset aksakisat

Maanantai aamuna Urho aloitti reverse sneezing kohtaukset, pari kohtausta sai siis aamulla. Varasin heti eläinlääkäriin ajan ja haettiin koko laumalle Stronghold kuurit. Eipä siitä ainakaan haittaa ole ja samalla hoituu syksyn madotuksetkin.

Tiistaina Tuusulassa aksaamassa Urhon kanssa. Ratatreeniä ennen viikonlopun koitosta. Ihan kivasti meni, vaikkei mikään helpoin rata ollutkaan. Intoa ja vauhtia riittää pojalla.


Lauantaina osallistuttiin ensimmäisiin virallisiin agikisoihin Urhon kanssa ja järjestäjänä oli oma seura TUUKK. Radat ei ollut mitenkään helpoimmasta päästä, mutta suoritettavissa kyllä. Urholla oli kova vauhti ja se näkyi hallinnassa ja kuulon puutteessa.

Ekalta radalta virheet puomin alastulolta, putken kiellosta ja kepeiltä (tuli ulos toka vikasta välistä, enkä korjannut sitä sitä tarpeeksi kaukaa) ja siitähän seurasi sitten hylky. Tokalla radalla virheet putken kiellosta (ihan oman ohajus vika), tiputti riman (käskytin varmaan liian myöhään, että tuli kiire) ja puomin alastulolta eli 15 virhepistettä. Tällä radalla suoritusaika 40,48s ja ihanneaika 53s eli vauhti kyllä riittää, pyörittiin nimittin muutenkin ylimääräistä radalla. Kepit teki tokalla radalla hienosti! Kontakteilla voisi titety käskyttää kooiraa, jotta se ottaisi ne. Putkilla voisi ohjata kunnolla, kulmat oli hiukan vaikeat. Ja rimat ei tipu, jos kertoo ajoissa mihin mennään. Eli ihan omia mokia kaikki. Haastavista radoista huolimatta 15 virhepisteellä tultiin kolmansiksi ja päästiin palkintopallille. Nollatuloksia ei makseilla tainnut tulla kuin yksi (3 radalla) ja sekin yliajalla. Ihan tyytyväinen olen meidän aloitukseen ja tiedetäänpähän taas mitä treenata. Ja muistin itse radat hyvin eli itsessäkin on tapahtunut jotain kehitystä pääkopassa. Sunnutaina sain sitten seurailla 3 luokassa kisaavien suorituksia, kun olin ratatyöntekijänä koko päivän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti