perjantai 26. syyskuuta 2014

Vko 35 Osteopatiaa ja aksaa

Maanantaina Carita hoidettavana Iitun ja Urhon kanssa. Molemmilta löytyi jotain pientä, muttei mitään ihmeellistä. Kovasti nauttivat käsittelystä ja nukkuivat koko ajan rentoina. Iitulla selässä pientä jumia, jotka aukesi nätisti. Urholla alaselässä, vasemmalla puolella varsinkin jumi, joka myös reagoi hyvin käsittelyyn. Onnellisia ja rentoja koiria käsittelyn jälkeen.

Tiistaina Urhon kanssa aksaamassa. Ratatreeni meni mukavasti, vaikka olikin aika pyörittämistä. Kepit sujuu koko ajan varmemmin. Ohjausharjoituksena tehtiin esteen merkkaamista, selkäohjausta ja välistä vetoa. Selkäohjaus ei ollut mun juttu, välistäveto meni hyvin ja merkkaaminenkin onnistui.
Torstaina Ullan treeneissä Urhon kanssa. Aloitettiin hyppy (25cm)+okseri (20/25cm). Toka hyppy oli jo huono, joten madallettiin hyppyja ja tekniikka parani. Sianselkä (30/35/30cm) toisena harjoituksena ja alastulot siinä raskaita. Rata meni mukavasti, mutta kun herra tajusi että keppien jälkeen odottaa iso palkka ei meinannut hallinta enää kestää. Selän kääntäminen purkille oli hankalaa ja ohjausta ei meinannut malttaa mitenkään kuunnelle. No vauhtia tuli entisestään lisää ja kepit jätkä veti sellaisella vauhdilla, että wau! Kyllä se siis nekin osaa, jos vaan haluaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti