perjantai 26. syyskuuta 2014

Vko 32 agia ja tottista

Tiistaina Urhon kanssa TUUKKin agitreeneissä. Ratatreeniä tehtiin ja aika kivasti meillä menee. Omistaja muistaa radat koko ajan paremmin ja Urho menee kovaa. Kaikki esteetkin alkaa olla suht hyvin hallussa. Kepit on se heikoin lenkki, mutta Urho suorittaa niitäkin koko ajan varmemmin. Radan lisäksi tehtiin pakkovalssi harjoitusta, joka toimi meillä hyvin. Tässä piti vaan olla tarkkana, ettei lähde valumaan liikaa 3 hypyltä 4 päin.
Torstaina tottisteltiin Lahnuksessa. Urhon kanssa jatkettiin ruokakuppi treenaamista ja vauhtia/intoa se ainakin tuo pojalle. Kupista luopuminen vaan tuottaa vähän hankaluuksia ja tekniikka kärsii jonkun verran, mutta sitä kai se on. Tekniikan ja innon/motivaation tasapainottamista. Kunhan saadaan tunnetila tottiksessa oikeaksi, aletaan vaatimaan taas tarkempaa työskentelyä. Normiliikkeet tehtiin ja aika kivasti meni.

Perjantaina ajeltiin Lohjalle Suskin oppeihin. Jatkettiin ruokakuppi tekniikan hiomista. Tarkkana tosiaan pitäisi olla, ettei palkata väärästä tekniikasta. Urhohan tuppaa aukeamaan pikkasen, kun on kiihkoissaan ja tätä pitäisi varmistaa niin, että kupille meno tapahtuu aina vasemmalle kääntyen. Eli ruokakuppi on viety meidän vasemmalle puolelle ja itse ohjaan Urhon kehun+vapautuksen jälkeen oikean käden liikkeellä kupille päin. Tätä vaan jalostamaan. Ja laumavietin kautta palkkaus olisi myös muistettava eli reilusti kehuja ja yhteistä iloa onnistumisista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti