perjantai 26. syyskuuta 2014

Vko 37 Ja lisää aksaa...

Tiistaina taas Urhon kanssa Tuusulassa aksaamassa. Rata oli mukava ja helpohko. Keppejä Urho ei jostain syystä meinannut suorittaa loppuun asti, vasta kun laitoin purkin odottelemaan keppien jälkeen veti poika kepit hienosti loppuun asti. Ota tosta jätkästä nyt selvää. Lopun eteenmeno oli myös hieno, irtosi hyvin.


Torstaina taas Ulla opeissa. Aloitettiin hypyllä (20cm) + okseri (30/35cm). Kolme ekaa hyppyä oli hyvät, sitten alkoi ähinä alastuloissa. Toisena harjoituksena 5 hypyllä taipumista (15cm 5f). Ensin otettiin lähdöt ponnarilta ja sitten vapaat lähdöt. Hyvin meni molemmat harjoitukset ja molempiin suuntiin. Rataharjoituksessa jäätiin junnaamaan alkuun ja harjoittelemaan ohjausta 4 hypylle. Viimein sekin onnistui, mutta kääntäminen oli vaikeaa. Kunhan muistin, etten vedä koiraa eteeni vaan ohjaansivussa.


Sunnuntaina Urho täytti 5-vuotta. Uskomattoman nopeasti aika kuluu. Urhosta on kasvanut fiksu ja kiltti poika. Urhon ahneus on ihan omaa luokkaansa ja se rakastaa juoksemista. Rentoutua herra osaa myös paikassa kuin paikassa ja pitää oman päänsä. Urho ei tee hommia ilmaiseksi, mutta yhdessä ja oikealla palkalla poika toimii hienosti. Ihana Urpolainen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti