perjantai 26. syyskuuta 2014

Vko 33 Lisää treeniä

Tiistaina Tuusulassa agiliitämässä Urhon kanssa. Ratatreeni meni aika kivasti. Vauhtia riittää Urholla ja se kyllä tykkää kovasti painella pitkin kenttää, vielä kun itse pysyisi perässä eli hallintaa haetaan. Tällä radalla vaikeuksia tuotti meille kepeiltä A:lle siirtyminen. En ottanut tarpeeksi koiraa hallintaan ja piti tarkkaan miettiä kautta kääntyy, Urho kun tuppasi lähteä tekemään keppejä uudestaan väärästä suunnasta. Keppejä on siis hinkkailtu. Ohjausharjoituksia tehtiin lisäksi ja se meni hyvin. Tässä Urho ei saanut niin kovaa vauhtia ja ehkä itsekin osasin ajoissa kertoa mitä seuraavaksi tapahtuu ja kepit se teki hienosti muutamaan kertaan.


Torstaina Urhon kanssa Ullan agitreeneissä. Aloitettiin tekniikkaharjoituksella, jossa 5 hypyn sarja15-30cm korkeudella. 30cm alkoi kuulua ähinää alastuloilla, joka loppui vinoriman laitolla avuksi. Samalla painon siirto parani. Sitten harjoitus hypyllä ja okserilla. Lähetys tapahtui ekan riman edestä ja tämä aiheutti ihmetystä, mutta 2 vikaa hyppyä oli jo hienoja. Ratareeni oli hauska ja Urho veti innolla. Ohjauksetkin meni aika kivasti oma radanlukutaitokin on kehittynyt jonkun verran, alan siis hahmottaa miten meidän kannattaisi rata suorittaa.


Perjantaina otettiin Anskin kanssa tottista ja tehtiin pojille janat. Tottista jatkettiin kuppitekniikalla ja hyvin tuntuu toimivan Urholla, ahne kun on. Janat menikin Urholla sitten heikosti, en tiedä vaikuttiko todella kova sade, joka olisi jäljet "rikkonut". Janoilla eteni ok, mutta jäljen nosto oli hankalaa, samoin itse jäljestäminen.

Lauantaina otin Urholle janat mökillä. Pidempi ja lyhyempi, jotka meni hienosti. Ei mitään sellaisia ongelmia mitä oli perjantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti