tiistai 31. joulukuuta 2013

Viimeistä viedään ennen vuoden vaihdetta

Maanantaina ajeltiin tämän vuoden viimeinen jälki. A talloi Urholle reilun 1km jäljen, useammalla kulmalla ja piikillä, nameja siellä täällä, 10 keppiä ja jälki vanheni tunnin. Ilma oli hyvä jäljestämiseen. Jana oli 20m ja Urho eteni sillä hyvin, mutta pientä pyörimistä ilmeni jäljen päällä. Kun sai jäljen nostettua, aloitti tarkan ja innokkaan jäljestämisen. Jätkä jaksoi tehdä töitä hienosti koko jäljen, kepit nousi varmasti, nameja mussuteltiin ja kulmatkin hoituivat pääsääntöisesti hyvin. Parissa pientä pyörimistä. Kauden paras jälki Urholta tähän mennessä.


Pienen huilin jälkeen Urho pääsi nostamaan leveältä suikaleelta yhden esineen, josta kunnon ruokapalkka. Ja hienosti esine nousikin, ei mitään tietoa väsymyksestä.

Iitu pääsi myös nostamaan pari esinettä ja sitten tein vielä namiruudun, jonka neiti kolusi kyllä tarkasti puhtaaksi.

Vuoden viimeisenä päivänä käytiin Iitun ja Urhon kanssa kiertämässä Luukin lyhyempi lenkki pimeässä. Matalaa pauketta kuului jostain kauempaa, eikä Iitu niistä mitään välittänyt. Pidettiin koirat kuitenkin varmuuden vuoksi kiinni. Kotiin päästyämme naapurustossa paukuteltiin oikein kunnolla ja vähänhän Iitun niille piti pöhistä ja puhkua. Uskoi kyllä kiellettäessä. Sisällä oli hiukan levoton, mutta se purkautui leikkimisellä ja Urhon kiusaamisella. Illan aikana käytiin pari kertaa pihalla pissalla ja Iitu selvisi pienillä pöhinöillä. Urho ei paukuista välittänyt ollenkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti