sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Vko 48 Jälkeä, tottista, agia, esineitä

Tiistaina hallitreenit. Seuraamista, jättävät ja noutoa. Vire on Urholla ollut hyvä ja teki hommia oikein mukavan oloisesti. Paikkamakuu loppuun hiljainen ja rauhallinen.

Torstaina aksaa. Aloitettiin patukan noudolla. Pressuesteen (50-70cm) molemmin puolin 3 ponnaria. Patukan nouto onnistui hyvin ja tekniikka pysyi hyvänä, tosin välillä alastulot raskaat. Toisena harjoituksena perussarjalla kapulan noutoa. Oma liike toi tässä vauhtia. Tähän liikkeeseen voisi soveltaa vauhtinoudon ideaa. Lopuksi ratatreeniä, jossa kontaktit meni hyvin, mutta keppejä ei meinannut jaksaa tehdä loppuun asti. Hyvin hakeutui oikeasta kohdasta sisään, mutta yritti luistaa viimeisestä välistä palkalle. Viimeiseen väliin laitettiin siis ohjuri ja johan homma toimi.

Sunnuntaina räntä/vesisateessa jäljellä ja samalla otettiin myös esineet. Tallottiin tällä kertaa itsellemme jäljet, tosin ylitimme toistemme jäljet 2 kertaa, että saatiin harhat aikaiseksi. Urhon jälki oli n. 500m pitkä, nameja siellä täällä, keppejä, piikkejä/kulmia useampi ja harhat. Jälki vanheni reilun tunnin, kun otettiin esineet sillä aikaa. Urho jäljesti hyvin ja tarkasti. Kepit nousi taas hyvin, kulmat suht ok, jossain saisi olla tarkempi, muttei kuitenkaan mitään pyörimistä esiintynyt. Harhoista ei välittänyt mitään. Hyvä jälki taas pojalta.


Tallottiin täyskokoinen esineruutu 6 esineellä. Urholla tuotatin 4 esinettä ja se teki hyvin töitä ja pysyi alueella. Iitu sai tuoda taas kaikki 6 esinettä ja innollahan se ne toikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti