keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tavotteiden tarkastelua ja tulevien mietiskelyä

Iitun tavoitteet vuodelle 2013: Edelleen pyrimme pääsemään jäljellä 3-luokkaan kisaamaan. Sen takia töitä tehdään seuraamisen ja paukkujen suhteen. Jälkiä pitää toki myös päästä ajamaan. Tokon voittajaa tekisi mieli alkaa treenailemaan, että saisi itselle vaihtelua. Juoksemista pyritään jatkamaan. Terveyden puolesta olen mietiskellyt Iitun selän kuvaamista, kun sillä oli kesällä outo jalan "hervottomuuskohtaus". Vaiva ei ole uusiutunut ja silloinkin se kesti vain hetken, eikä lääkärikään mitään ihmeellistä vikaa löytänyt.

Iitusta tuli "eläkeläinen". Treenattu on, muttei enää niin kisamaisesti. PK-puoli sai jäädä ampumisen takia, kun ei neiti sitä enää sietänyt senkään vertaa kuin aikaisemmin, onneksi kuitenkin reagoi vain räyhäten, ei peläten. Tokoa ollaan treenattu ja voittajan liikkeet olisi kasassa, mutta kisaamaan ei menty. Virtsan karkailuun on jatkuva lääkitys, joka aiheutta dopingvaroajan. Iitun selkä kuvattiin puhtaaksi ja muutenkin neidillä on terveenpaperit. Juokseminen loppui omiin terveydellisiin seikkoihin.

Iitun tavoitteet vuodelle 2014: Jatketaan treenailua ja mummon virikkeellistämistä. Tokoa vähän totisemmin ja muuta sitten vaan mielenvirkistykseksi. Uusia temppuja pitäisi keksiä aivojumpaksi Iitulle. Viime vuonna aloitettiinkin "pallopaimennus" omin opein ja sitä jatketaan ainakin. Tokossa vielä haaveena kisaaminen, jos vaan saadaan lääkitys tauolle jossain vaiheessa. Terveenä pysytään toivottavasti.

Urhon tavoitteet vuodelle 2013: Treenailua jatketaan ahkerasti ja juoksemistakin myös. Luonnetestiin pyritään pääsemään ja selkä/lonkat käydään kuvaamassa ja samalla harkitaan kastrointia. Jälkikisoihin olisi mukava päästä, mutta vielä riittää töitä varsinkin janoissa ja tottiksen kestossa. Tokossa avoimen luokan liikkeet otetaan ohjelmistoon ja josko päästäisiin korkkaamaan kyseinen luokkakin. Agissa olisi hyvä mennä kokeilemaan ainakin möllikisoja.

Urho kävi keväällä luonnetestissä ja testi oli hyvin Urhomainen. Selkä ja lonkatkin kuvattiin ja Kennelliiton panelikin arvioi lonkat, kun eläinlääkärit olivat erimieltä kuin Kennelliiton lausujat. C:tä ne lonkat kuitenkin olivat, ei kuitenkaan nivelrikkoa vain löysyyttä mikä on tietty hyvä asia. Selästä löytyi spondyloosi, joka on lievä, eikä ainakaan tällä hetkellä haittaa poitsun menoa laisinkaan. Kuvausreissulla Urhon pallit myös jäivät klinikalle ja herran käytös onkin rauhoittunut naisten suhteen huomattavasti. Jälkikisoihin ilmottauduttiin, mutta nielu- ja silmätulehduksen takia jäi kokeet väliin. Kovasti kyllä treenattiin. Toko on ollut kokonaan unohduksissa. Agissa käytiin mölleilemässä pariin otteeseen.

Urhon tavoitteet vuodelle 2014: Jälkikisoihin pääseminen on se ykkösjuttu. Heti keväällä yritetään, jos terveenä pysytään ja treenit menee suunnitelmien mukaan. Agissa olisi mölleily mukavaa ja jos saataisiin kepit varmemmiksi voitaisiin startata ihan virallisestikin. Tokon avoin pidetään mielessä, kaukoja pitäisi alkaa harjoitella ihan tosissaan. Jos ei muuta niin ainakin treenaillaan ahkerasti ja pidetään hauskaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti