tiistai 31. joulukuuta 2013

Vko 51 Treenin tynkää ja pentusia

Tiistaina Urhon kanssa hallilla uudella asenteella. Tällä kertaa homma toimikin paremmin ja Urhokin jaksoi yrittää, kun omistaja jaksoi kannustaa. Eiköhän se perusasento saada taaemmas, kunhan pidetään hermot kasassa. Häiriön alla siis seuraamista, jättävät ja paikkamakuu. Ihan perussuoritusta Urholta, eikä häiriötkään haitanneet ollenkaan.

Keskiviikkona pääsin ihastelemaan Urhon kasvattajalle pentusia. Voi mitä reippaita palluraisia olivatkaan. Reippaita ja eloisia kavereita ja niin kovia pusuttelemaan ja vähän myös puremaan. Onko suloisempaa näkyä kuin nukkuva pentunen.

Torstaina oli omatoimi agitreenit. Hallilla oli häiriönä kaksi bostoninterrieriä eli tilaa temmeltää oli. Urhon kanssa keppejä ja kontaktiesteitä ja hauskaa putkijuoksua. Keinuakin otettiin pitkästä aikaa ja hienosti meni. Kepeillä meinasi potku loppua ennen viimeistä väliä ja ohjurin laitoin muistuttelemaan mistä välistä se ulostulo tapahtuu. Iitu pääsi tokoilemaan vuorollaan. Pientä seuraamista, jättävät, kaukot ja putkijuoksua ja muutamaa hyppyä Mummukka oli onnessaan. Häiriöistä ei välittänyt mitään.

Perjantaina Elias kävi Caritan hoidossa toistamiseen. Välillä vielä kipuilee, mutta katsotaan onko Caritan käsittelyllä mitään apua. Vanhahan herra jo alkaa olla ja kai sitä viimeistä palvelustakin on todella alettava miettimään. Päivä kerrallaan jatketaan. Alaselän käsittely teki kipeää, mutta herra kesti sen hienosti.

Sunnuntaina oltiin Halkolammella jäljellä ja otettiin myös esineet. A talloi Urholle n. 450m jäljen, silmukalla, paluuperällä, 6 kepillä ja nameja siellä täällä. Jäljellä oli myös kaksi erilaista harhaa. Toisessa kohdassa oli sotkettu kunnolla jäljen päällä ja toisessa oli harha kulki jälkeä pitkin ja haarautui siitä sitten pois. Jälki vanheni lähemmäs kaksi tuntia. Urho jäljesti hyvin, harhat eivät tuottaneet minkäänlaisia ongelmia, silmukassa joutui vähän tarkentelemaan ja miettimään mitä risteymässä on tapahtunut, mutta hyvin suoriutui, paluuperässä jatkoi paluuperän perälle ja sen jälkeen joutuikin tekemään töitä, että löysi jäljen. Hyvää harjoitusta ja itseluottamuksen pönkittämistä. Kepit nousi hyvin.


Lopuksi vielä esineet 3 suikaleella. Molemmat koirat toimivat hyvin ja jaksoivat tehdä töitä. Urholla nostatin esineet vain kahdelta ensimmäiseltä suikaleelta, Iitu sai nostaa kaikki.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti