keskiviikko 15. elokuuta 2012

14.8.12 Janaaaa

Tiistaina Luukissa. Tarkoitus oli talloa Urholle jälki, mutta tulevien festareiden takia ei rantaan ollut mitään asiaa. Talloin sitten Iitulle 4 janaa ja Urhon kanssa vaan tottisteltiin. Iitun janoilla matkaa 30-40m ja pallot palkkana.

Nyt Iitu eteni taas hienosti suoraan eteenpäin janoilla. Kolmannella janalla onnistuin päästämään irti liinasta ja jouduin pysäyttämään Iitun käskyllä, sen jälkeen jatkoi jäljen etsimistä. Osalla janoista tarkisti takajäljen, mutta kääntyi ja lähti ajamaan jälkeä oikeaan suuntaan. Pallot oli mieluisia löydettäviä ja neiti oli tyytyväisen oloinen.

Urhon kanssa tottisteltiin ihan parkkisella. Namipurkki häiriönä ja seuruuttamista. Ei taas ihan parasta Urhoa, mutta ihan hyvää. Seuraamista eri variaatioin, sitten jättävät pk tyyliin ja kaikki oikein. Luoksetulo laukaten. Kapulan pito harjoituksetkin onnistuivat hyvin. Paikkamakuun aikana pompin, kävin piilossa ja heittelin palloa Urhon nenän edessä. Näin sain pojan pysymään "hereillä", mutta muuten makoili nätisti aloillaan häiriöistä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti