keskiviikko 15. elokuuta 2012

11.8.12 Esineiden etsiskelyä ja Iitulle jälkeä

Mökillä oltiin viikonlopun vietossa. Talloin Iitulle 1,08km jäljen vanhentumaan. Jälki meni hakkuutyömaan poikki ja risukkoa/puunrunkoja oli riittävästi. Alku maasto kuivaa isoa sammalpäällysteistä kivikkoa, loppu helppo kulkuisempaa varvikkoa. Ilma oli kuuma ja hiukan painostava. Keppejä jäljellä 6, kulmia ja piikkeä useita. Jälki vanheni 2h.

Jäljen vanhetessä talloin koirille esinersuikaleen, joka oli yli 50m pitkä. Esineitä oli 3 edessä, keskellä ja takana. Tuuli vaihteli suuntaa treenien aikana ja välillä puhalteli suht kovaakin.

Iitu ensin hommiin. Into oli kova ja hienosti teki töitä. Ei turhia juoksenteluja vaan säästeliästä esineiden etsimistä. Kaikki esineet nousivat suht helposti, vaikka jäynääkin yritin tehdä nostamalla esineen kannon päälle ja piilottamalla niitä varvikkoon. Iitusta näkee hyvin kun saa hajun esineestä ja alkaa tarkentaa mistä se löytyisi. Palkkasin vasta viimeisestä esineestä.Urho oli myös hyvin innokas päästessään hommiin. Reippaasti lähti liikkeelle, eikä sekään turhia juossut. Hyvin työskenteli alueella nenä auki ja kaikki esineet nousivat helposti.Tämän jälkeen ajettiin Iitun kanssa jälki. Jana oli 40m pitkä ja sen Iitu suoritti hyvin. Itse jäljestäminen oli myös tarkkaa, nenä pysyi alhaalla ja neiti korjasi heti jos harhautui jäljeltä. Kulmat otti pääsääntöisesti hyvin. Neiti ei myöskään välittänyt mitään vaikka itse kompuroin kunnolla muutamaan otteeseen kesti myös nykimiset ja odottelut, että pääsin itse könyämään pahimpien esteiden yli. Nyt ei risukot tai runkojen ylitykset haitanneet, vaan neiti meni reippaasti yli. Kepit ilmaistiin taas varmasti. Oikein kiva suoritus Iitulta kuivalla haastavalla alustalla ja jälkikin oli tosiaan vanhentunut reilusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti