tiistai 7. elokuuta 2012

7.8.12 Kohellusta

Itsekseni treenailemassa Luukissa. Urholle talloin 160 askeleen suoran 2 kepillä. Nameja oli jokaisella tai joka 3. askeleella. Urho keskittyi hienosti ja nenä pysyi koko ajan alhaalla, mutta herra paineli tyynesti ohi esineiden. Ajoin jäljen löysällä hihnalla ja kuljin oikeastaan itse Urhon rinnalla, että näin nenän pysyvän alhaalla. Otin Urhon takaisin esineille ja vaadin maahanmenon, josta sitten hallittu lähtö jatkamaan jäljestystä. Nyt pitäisi saada tehtyä esineilmaisua, että saataisiin sekin taas onnistumaan ja maahanmenot suoriksi.

Otin parkkiksella vielä erikseen esineilmaisua, mutta yksin se on hankala. Jos en ollut pitämässä esineestä kiinni otti Urho sen suuhun ja jos menin esineelle ilmaisi sen vinoon. Äh ensi kerralla tarvitsen apua tähän hommaan.

Iitulle talloin 2 janaa, joissa pallot palkkoina. Matkaa oli n. 30-40m. Intoa oli taas enemmän kuin olisi sallittu ja neiti lähti kuin ohjus liikkeelle. Jouduin vähän toppuuttelemaan menoa. Tällä kertaa neiti korjasi menosuuntansa suoraan, jos pidätin ja jäljet se nosti hienosti. Kävi tosin haistelemassa takajälkiä, mutta kääntyi itse sitten oikeaan suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti