perjantai 19. heinäkuuta 2013

Aika menee siivillä...

Huh huh niin se aika menee. Ei vaan ole kerennyt kirjoitella treenejä ylös, vaikka ehkä syytä olisi. Pikainen kertaus aikaisemmista treeneistä, eihän niistä enää kauheasti muista.
 
Vko 23
Ainakin tottisteltiin, käytiin agitreeneissä, otettiin esineitä ja tehtiin jäljet pellolle ja metsään. Urhon kanssa agissa otettiin etäisyyden arviointia = 3 hyppyä (25cm) 6f ja 12f pressueste (50cm). Urho hyppäsi ihan kivasti. Toisena tekniikkaharjoituksena okseri (50-6050cm) ja hyppytekniikka oli hyvä. Lopuksi rataharjoitus, joka meni muistaakseni aika kivasti. On alkanut löytyä se yhteinen sävel tai ehkä omistaja on vähän kehittynyt radan suorittamisessa. Esineitä otettiin 3 suikaleella ja muistelisin, että molemmat koirat aiheuttivat hampaiden kiristelyä. Taisi olla ilmassa turhaa juoksentelua ja haihattelua, mutta löytyiväthän ne esineet sieltä tietty kuitenkin. Metsäjäljet tehtiin Halkolammelle. Iitun jälki vähän vajaa 1km, 8 keppiä, 2 palloa ja patukka. Vanheni 2h. Aika mukavasti Iitun ominaisella tyylillä tapahtui jäljestys.
 
 
Urhon jälkeä en muistanut tallentaa sports trackeriin, mutta olisko jälki ollut n.410m pituinen, 8 keppiä, 7 purkkia ja 4 kulmaa. 1h vanheni. Urho on alkanut jäljestää metsässäkin mukavasti, kepit ilmaisee varmasti, mutta purkkeja saattaa jättää. Kulmiinkin reagoi nopeasti.
 
Vko24
Pidin vapaata ja maanantaina käytiin A:n kanssa tekemässä 10km lenkki Luukissa. Iitulle otettiin janat ja Urholle jälki pellolle. Jälki oli 628 askelta 3 kulmaa ja 4 piikkiä, esineitä 10. Muistelisin, että jäljestäminen meni kivasti. Paalulla oli ongelmia, mutta kun niistä päästiin alkoi jäljestäminen sujua. Olisko yksi esine jäänyt maahan ja muut Urho ilmaisi. Tiistaina tottisteltiin ja keskiviikkona otettiin janoja ja esineitä. Urho on oivaltanut janojenkin idean ja etenee suoraan ja raegoi jälkeen heti. Esinetreeninkin muistelen menneen paremmin. Iitulla normimeininki. Torstaina agissa Urholla ensin korkeuden arviointia = 3 hyppyä (35cm) + pressu (40-60cm). Urho oli innokas ja hyppytekniikka hyvä. Lopussa alkoi vähän viettää vasemmalle. Sitten 5 hypyn (40cm ristikot) sarjalla meno targetille ja sen jälkeen lelun hakua. Urho niska oli aluksi tuonneissa jäykkä, mutta parani toistoilla. Perjantaina vielä tottisteltiin ja taidettiin ampua koirille. Urho ei reagoinut mitenkään, Iitu vähän jäykisteli ja paikkamakuussa piti hiukan piippailla. Lauantaina Urho onnistui riehuessaan nyrjäyttämään varpaansa ja kulki sitten reilun viikon hihnassa. Samalla pidettiin treenitaukoa.
 
Vko 26
Torstaina oli omatoimi agia ja halli yksin minun käytössä. Halusin sitten hyppyttää Urhoa ja koitinkin metristä targetilla. Hyvin hyppäsi mennen tullen. Sitten koitin patukan kanssa ja tulomatkalla kiersi ja varoi taas jalkaansa. Vähän siinä käveltiin ja astelikin taas normaalisti. En sittne enempää uskaltanut hyppyttää. Iitun kanssa temppuiltiin ja muisteltiin agi juttuja. Neiti nautti vauhdista ja halli raikasi haukusta. Sunnuntaina uskalsin talloa Urholle 250m jäljen, 2 janalla, 6 keppiä ja pari namikasaa. Janat meni hyvin ja itse jälkikin kivasti, kepit ilmaisi hyvin. Iitulle tein 4 pitkää (50m) janaa todella hankalassa maastossa. Iitu eteni esteistä huolimatta hienosti suoraan ja nosti jäljet hyvin.
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti