maanantai 29. heinäkuuta 2013

25.7.13 Lisää tottista ja illan agit

Torstaiaamusta Tuusulassa taas tottistelemassa. Pojat otettiin pareina ja Urho sai tällä kertaa aloittaa liikkeet. Eteenmeno palkan kävin viemässä Urhon vielä ollessa autossa. Seuraaminen taas hyvää ja poitsulla hyvä fiilis. Jättävät ok, ovat kyllä nopeutuneet 3 apusarjan myötä. Luoksetulo vauhdikas ja aika hyvin tuli eteen istumaan. Vauhtinouto ok ja pallo oli valmiina edessä odottamassa, hyvin tuli eteen. Hyppynouto meni mukavasti. A:lla meno sujui hyvin, mutta kapulan tuonti A:n kautta tuotti vaikeuksia. Taisi kiertää takaisin tullessa muutamaan otteeseen, sitten lähti A:n houkuttaman suorittamaan A:ta ilman kapulaa ja tuli takaisinkin ja tästä sitten annoin ruokapalkan. En nyt tahdo tappaa motivaatiota vaatimalla liikoja. Kyllä se siitä, kunhan herra hiffaa homman. Eteenmeno oli vauhdikas ja irtosi hyvin, vaikkei palkkaa nähnytkään. Ruoka toimii siis hyvänä motivaattorina! Paikkamakuussa herraa itketti ja nousi kaksi kertaa perääni. Tästä kyllä moitin kuuluvasti ja yritin olla uskottava. Toisella kerralla jätkä heittikin takaisin maahan ensi ärjäisystä. Loppuajan makoili sitten hiljaa paikoillaan eli paljon paikkamakuu treeniäkin kiitos.
 
Iitu pääsi tokoilemaan. Normiliikkeet ja kaikki toimi ihan kivasti. Jättävissä tein myös 3apusarjaa ja tämä nopeutti liikkeitä. Liikkeestä pysähtymiset toimivat myös paremmin kuin aikoihin. Paikkamakuussa Iitu makoili 3 muun koiran kanssa ja nätisti taas makoilikin. On se uskomatonta miten se treenitilanteessa kykenee hallitsemaan hermonsa niin hienosti. Tunnari otettiin myös, jostain syystä ei haistanut kaikkia kapuloita läpi ja toi väärän. Tästä erehdyin vähän moittimaan, ennen kuin muistin ettei niin olisi saanut missään tapauksessa tehdä. Tämän jälkeen neiti yrittikin miellyttää tuomalla minkä tahansa kapula, voi arg. Viikonloppuna harjoiteltiin taas mökillä kävyillä tunnaria ja tällöin onnistumisprosetti on 100. Voi, kun se siisrtyisi vielä tunnariinkin.
 
Illalla ajeltiin vielä Urhon kanssa agitreeneihin. Aloitettiin pressuesteellä (25-40cm), jonka molemmin puolin oli 3 ponnaria 6f välein. Urho haki lelua hyvin ja tekniikka toimii. Hiukan laiskistui loppuakohden, mutta ilmakin oli kuuma. Toisena harjoituksena hypittiin pressuestettä(45-65-45cm) 4f etäisyydeltä ponnarista. Tätä harjoitusta saataisiin nyt tehdä kotonakin takapään lihaksia ja ponnistusvoimaa lisätäksemme. Aluksi saataisiin tehdä 1 sarja eli n. 10 hyppyä ja pikku hiljaa lisätä max 3krt/vko. Lopuksi rataharjoitusta ja oli hauskaa. Itsekin tykätä rataharjoituksista. Kontaktit tarvitsi vähän muistuttelua, kepit meni hyvin 2 alku/loppu ohjurilla ja vauhtia riitti.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti