torstai 8. elokuuta 2013

Vko 31

Maanantaina käveltiin koirien kanssa Lahnuksen koululle hyppimään. Urholle nyt tehokuuri metristä ja A:ta. Tosin ei täyskorkeina, vaan tilanteen mukaan edetään. Hyppynouto pikku kapulalla ok, A:lla meni hyvin mutta kiersi takaisin pari kertaa, ennen kuin kävin vähän auttamassa. Tarvitsee siis toistoja, jotta ymmärtää että esteet suoritetaan molempiin suuntiin.Iitulle kaukoja, jotka toimi hyvin pitkältä matkalta. Takapalkkana iltaruoka.
 
Torstain agissa Urhon kanssa aloitettiin pressuesteellä (25-45cm), jonka molemmin puolin 3 (I 6f I 6f I 9f II 9f I 6f I 6f I)ponnaria. Tässä siis lelun hakemista ja hyppytekniikka pysyi hyvänä, vähän saatiin lisää vauhtia omalla liikkeellä, kun herra laiskotti. Toisena harjoituksena pressuestettä set point harjoituksena (45-65-45cm). Tekniikka pysyi hyvänä ja jaksoi hypätä hyvin. Lopuksi keppejä (alussa ja lopussa 2 ohjuria). Parinn hypyn kautta otettiin erilaisia lähestymisiä kepeille. Hienosti poitsu pujotteli.
 
Perjantaina sitten jälkeä treenaamassa. A talloi Urholle n. 600m jäljen parilla kulmalla ja 7 kepillä+ruokakippo lopussa. Jälki oli reilun tunnin ikäinen ja jana oli alokasluokan pituinen. Lähtö oli hiukan laiskan oloinen ja meni jäljen yli, mutta sai hajun ja kaartoi jäljelle. Itse jäljestäminen oli suht hyvää, saisi olla tarkempi ja tarvitsisi lisää jäynää, ettei olisi niin varma ja rallattelisi vain menemään. Eli siis tarkkuutta saisi tulla lisää. Kulmat suoritti, mutta teki varmistus pyörähdykset, kepit ilmaisi varmasti ja nekin onkin Urhon paras puoli jäljellä. Ruokakupin ohi jäljesti eli sitä tarkkuutta kaivataan. Ensi kerralla pitää muistaa herätellä herra ennen töihin ryhtymistä, vaikka haukuttamalla.
 
 
Tallottiin 2 janaa, joissa molemmissa 3 esinettä. Iitu oli hyvin innokas päästessään töihin ja esineet nousikin yksi kerrallaan varmasti. Ja neiti nautti joka sekunnista. Urho oli selkeästi herännyt ja toimi myös hyvin suikaleilla. Pysyi hyvin alueella ja ensin nostatin 3 esinettä ja toisesta 2. Hyvin jaksoi poitsu tehdä töitä ja oli tyytyväisen oloinen.

Viikonloppuna oli tarkoitus treenailla janoja Urhon kanssa, mutta herra onnistui perjantai iltana saamaan anturaansa viiltohaavan. Viikonloppu meni sitten tassu paketissa huilaten. Iitun kanssa tokoiltiin kentällä pallo palkalla ja hyvin toimi voi liikkeet.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti