sunnuntai 7. lokakuuta 2012

7.10.12 Jäljellä

Sunnuntai aamusta Luukissa jäljestämässä. Ilam oli kaunis, tosin kylmä tuuli puhalteli välillä. Talloin itse Urholle 850 askeleen jäljen pellolle 8 kulmalla, piikillä ja 8 esineellä. Nameja oli joka 3. ja 5. askeleella ja yksi pidempi namiton kohta. Jälki sai vanheta lähemmäs tunnin.
 
 
 
Paalulla istuttiin odottamaan lupaa liikkeelle lähtöön. Hyvin Urho odotti ja aloitti käskystä jäljestämisen. Urho jäljesti nenä alhaalla ja motivoituneesti koko pitkän jäljen. Esineet nousi yhtä lukuunottamatta. Esineet ilmaistiin suoraan ja suurin osa liikkeelle lähdöistä oli hallittuja. Kulmat otti hyvin, osassa ylitti pään mitalla, mutta korjasi itse. Loppu piikki oli hieno. Hyvä pitkä jälki Urholta.
 
Anski oli tallonut Iitulle metsään 4 janaa. Janat vanheni parisen tuntia. Kahdella ensimmäisellä oli keppi ja kahdella viimeisellä pallo. Janat paranivat toinen toisensa jälkeen. Ensimmäisellä matka oli lyhyt parisenkymmentä metriä ja lähdin heti itse Iitun perään. Iitu lähti liikkeelle taas hyvin reippaasti. Eteni suoraan ja nosti jäljen oikeaan suuntaan vähän huolimattomasti tosin. Toinen jana pidempi, eteni hyvin ja korjasi heti menon suoraan jos pidätin liinasta. Nosti jäljen suht ok. Ennen kolmatta janaa tuli hevosia näkyviin, jotka menivät janan vierestä metsään. Niillehän piti vähän pöhistä ja ehkä siinä meni ajatukset vähän neidiltä sekaisin. Eteni taas hyvin janalla ja korjasi suunnan, jos pidätin. Nosti ensin jäljen, mutta teki sitten ison kaaren oikealle. Tuli hakemaan hajun uudelleen jäljeltä ja jäljesti nyt todella hienosti löytäen pallon. Viimeisellä janalla matkaa oli varmaan sen voittajan verran. Eteni hienosti ja nosti jäljen varmasti ja jäljesti taas todella tarkasti pallolle. Tosi hieno suoritus viimeiseltä janalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti