maanantai 1. lokakuuta 2012

29.9.12 Tottista ja esineitä

Tarjan kanssa Luukissa treenailemassa. Ennen Tarjan tulemista leikitin Urhoa patukalla ja tehtiin kapulanpitoharjoitukset, jotka meni  mukavasti. Sitten siirryttiin kentällä tottistelemaan joka tosin lainehti vedestä. Iitu pääsi ensin hommiin. Purin ensin patukalla neitiä ja sitten seuruutin, mutta poikitti minkä kerkesi ja oli muutenkin levottoman oloinen. Ammuttiin silti ja juuri ampumisen aikana tuli kentälle 2 koiraa kulkemaan kentän poikki ja sehän kuumensi Iitua entisestään. 2 ensimmäisellä paukulla haukahti sitten vielä yksi paukku, jolla oli hiljaa mutta kireän oloinen.
 
Sitten jättävät voi tyyliin, muuten ok mutta seisomisessa meni ensin istumaan, toisella yrittämällä onnistui. Luoksetulo laukaten. 2kg nouto ok ja eteenmeno hyvä, tosin maahanmenossa jäi kyynärät ylös. Johtuisiko litimärästä kentästä? Vielä ampuminen paikkamakuussa ja itse oli piilossa. Pientä piipitystä kuului välillä, muuten rauhallinen. Namipurkki oli rinnan alla.
 
Urhon kanssa jatkettiin 2 purkin välissä seuraamista. Nyt kuulemma aukesi välillä ja siihen yritin puuttua. Urhoa märkä kenttä ällötti ja jättävissä kenkkuili. Teki kuitenkin hommat, mutta hitaammin. Luoksetulo hyvä ja eteenmeno ok. Sitten Urholle ammuttiin pari laukausta meidän seistessä kentällä, pää kääntyi laukauksen suuntaan ei muuta reagointia.
 
Tallottiin vielä esinesuikale 3 esineellä. Urho pääsi puhtaalle suikaleelle ensimmäisenä ja pysyi todella hyvin tallotulla alueella ja toi esineet hienosti yksi kerrallaan. Ei turhaa juoksemista ja nenä oli auki alusta alkaen.
 
Iitulla oli taas kivaa, mutta toimi ihan hyvin ja esineet nousi varmasti. Vähän ehkä juoksemisen makua kuitenkin hommassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti