maanantai 1. lokakuuta 2012

30.9.12 Jälkeä ja esineitä

Vesisateessa Luukissa treenailemassa. Talloin itse Urholle n. 400 askeleen jäljen, joka vanheni puolisentuntia. 8 kulmaa, 6 esinettä ja nameja joka 3. ja 5. askeleella. Yksi pidempi namiton kohta. Vettä ei enää satanut jälkeä tallottaessa tai ajettaessa, mutta pelto oli tosi märkä, joka näkyi siinä, että Urhoa ällötti ensin esineiden ilmaisu maaten. Ensimmäisen esineen merkkasi, mutta yritti ohittaa. Meni maahan kun ei päässyt eteenpäin muuten. Tämän jälkeen paransi ilmaisua joka esineellä ja meni suoraan maahan. Esineiltä liikkeelle lähtökin parani esine esineeltä. Ensimmäisillä ei maltti meinannut riittää, mutta viimeisillä odotti jo nätisti liikkeelle lähtö lupaa. 2 ekaa kulmaa teki täydellisesti, sen jälkeen kulmissa pieni ylitys ja korjaus takaisin jäljelle. Namittomalla kohdalla ei mitään erikoista ja muutenkin nenä pysyi hienosti alhaalla. Kerran poikkesi jostain syystä jäljeltä, mutta etsi jäljen nopeasti.
 
 
Iitulle metsäjäljen talloi Anski. Jälkeä tallottaessa tuli vettä rankasti, mutta siitä se onneksi väheni. Jälki oli 1,3km pitkä, 8 keppiä, pallo ja monta kulmaa/piikkiä. Maasto vaihteli mukavasti ja tien ylityskin tehtiin. Jälki vanheni 3h. Jana oli hyvin vauhdikas ja Iitu otti takajäljen. Kääntyi sitten kun ei pidemmälle päässyt. Itse jäljestäminen oli kivanoloista ja nenä pysyi aika hyvin alhaalla, lyhyellä alustalla nenä oli todella alhaalla. Kulmat meni ok ja kepit/pallo nousi varmasti. Tien ylitys meni hienosti. Yhdessä kohtaa Iitu muuttui levottomaksi ja oletimme siinä kulkeneen ihmisiä. Yhden vaikean kohdan kallion päällä, jossa oli puunrunkoja Iitu yritti ensin kiertää oikealta puolelta, kun en sinne päästänyt teki saman vasemman kautta isolla kaarrolla ja siihen en osannut puuttua. Hyvä jälki Iitulta.
 
 
 
Lopuksi vielä esineruutu, joka oli reilusti normaalia syvempi 5 esineellä. Urho nosti 3 esinettä varmasti ja nopeasti. Takaa, keskeltä ja edestä. Iitu nosti etu ja keskiesineet ja kun ei uponnut tarpeeksi syvälle kävimme hakemassa vielä hajun takaesineestä, joka tulikin sitten vauhdilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti