sunnuntai 16. syyskuuta 2012

13.9.12 Pomppimassa

Agitreenit torstain tapaan Urhon kanssa. Homma alkoi okseria hyppäämällä. Korkeutta nostettiin 45cm->60cm->45cm. Hyvällä tekniikalla ja kaarella hyppäsi. 60cm rapsahti takatassu esteeseen kevyesti, muuten oikein malli suoritus.
 
Sitten e hypyn perussarjaa putkesta tultuna. Taas vietti vasempaan useammalla perättäisellä hypyllä, asia korjaantui vasenta puolta rimoista nostettaessa. Välillä tuli ekalle hypylle hyvin putkesta ja välillä huonommin. Muuten ok suoritus.
 
Ratatreeni olikin oikein hauska. Tehtiin esteet 1-13. Hypyt oli 45cm-55cm korkeudella.  A:lla meni ekalla taas yli targetista huolimatta (takapää ei siis pysynyt A:lla), kontakteja pitäisi harjoitella itsekseen paljon. Rengas oli jo melkein maxi korkeudella, kepeillä oli alussa 3 verkko muut ohjureita ja hyvin onnistui pujottelu. Pussi meni helposti, mutta takaa leikkausta täytyy treenailla. Urho kyllä tekin sen hyvin, jos vaan itse olin ajoissa ja se näki mihin pussin jälkeen piti kääntyä.Vauhtia oli taas kovasti radalla ja Urho nautti menostaan.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti