sunnuntai 16. syyskuuta 2012

10.9.12 Viettitreeniä

Ohjatussa treenissä Tuusulassa. Viime kerta jäi meiltä sairastelun takia väliin, mutta hyvin päästiin mukaan hommiin. Otettiin kolme kierrosta koirien kanssa ja homma alkoi sillä, että meidän eteen laitettiin namikippo ja siinä sitten haettiin perusasentoon tulemista. Ja muutaman toiston jälkeen alkoi perusasentoon tulo ollakin aika nopeaa. Perusasennossa kääntyminen oli Urholle todella vaikeaa, kuka sitä kykenee ruokakipolle selkänsä kääntämää? Kyllä sekin siitä sitten kun vaan vaadittiin.
 
Toisella kierroksella harjoiteltiin kontaktin pitämistä. Eli perusasennossa vaadittiin kontaktia, välillä kehuttiin ja jos kontakti tippui vaadittiin se takaisin. Urho ei välittänyt nypyttämisestä taas mitään ja koitin sitten josko pieni terävämpi nyppäisi toimisi paremmin. Joten kuten se toimi, muttei sen ihmeemmin kuin nypyttäminenkään. Täytyy taas miettiä, josko se sanallinen "pakote" olisi toimivampi tai näiden yhdistelmä. Kivasti saatiin kontaktia pidettyä yllä, vaikka välillä piti varmistaa vilkaisulla, että kippo on edelleen edessä nameineen.
 
Viimeisellä kierroksella namit kippoon ja kippo taskuun. Ensin palkattiin pelkästä perusasennosta ja kontaktin pidosta. Sitten pari kertaa pienestä seuraamispätkästä ja viimeinen palkka oli tietty paras ja isoin. Urholla toimi tämä oikein mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti