sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Vko 13 Auton korjausta ja lepoa

Niinhän siinä kävi, että Orlando lähti takaluukun takia korjattavaksi. Takaluukku ei nimittäin enää auennut ollenkaan ja syyksi selvisi avausmekanismin rikkoutuminen. Nyt taas luukku aukeaa normaaliin tapaan, helpottaa kummasti koirien kuskaamista niin treeneihin kuin pidemmälle lenkeille.

Lauantaina ajeltiin Nummelan lentokentälle ja nappasin kameran mukaan, koska oli niin hieno ilma. Pari hauskaa kuvaa tuli kaksikosta napattua.

Sunnuntaina päästiin pitkästä aikaa kunnolla treenaamaan. Ensin tallottiin 2 esine suikaletta, molemmissa 3 esinettä. Urholle koitin uutta juttua (tai onhan tätä joskus tullut tehtyä) eli ruokakuppi mukaan ja herra saa ison ruokapalkan kunhan nostaa esineet. Asetin ruokakupin taaksemme ja hiukan oli hankaluuksia irrota esineille, kun ruoka poltteli niin kovasti. Noh, sitten kun vauhtiin päästiin herra toimi suikaleella tarkasti ja reippaasti ja esineet nousi hienosti. Jokaiselta esineeltä annoin vähän ruokaa purkista ja kolmannen esineen jälkeen sai jackpotin. Ja oli poika niin tyytyväisen oloinen. Iitu sai hakea kaikki 6 esinettä ja sehän kävi helposti. Ekalla suikaleella kävi niin kuumana, että välissä piti haukkua ja esineitä mälvätä. Toisella suikaleella oli selkeästi pahimmat höyryt päässeet ja neiti pysyi hiljaa, eikä mälvännyt esineitä. Vaihtoi tosin 2 vikalla esineellä, mutta eipä sillä Iitun kohdalla enää väliä ole. Kunhan mummo saa töitä ja on onnellinen.

A talloi Urholle 2 suikaletta, joissa oli ruokapalkka. Katseltiin Urhon kanssa janalta, kun A lähti tallomaan ja hetsattiin näin herraa. Sitten mentiin hetkeksi autolle odottamaan ja sitten ajettiin janat. Ekalla janalla Urho lähti todella innokkaasti, nosti jäljen hienosti ja jäljesti kepille hyvin. Toisella janalla oli risukkoa edessä ja Urho yritti kiertää niin, jouduin himmaamaan ja Urho pyörähti. Lähti kuitenkin uudestaan etenemään janalla ja nosti jäljen ja jäljesti kepille. Ensimmäinen jana oli tosi hieno, toinen huonompi en tiedä vaikuttiko jarruttaminen niin voimakkaasti Urhoon.

Lopuksi vielä tottista. Ensin sivulle tuloja ja herra lähti itse tarjoamaan kiertämistä. Eli viesti mennyt perille! Sitten maahanmenoja niin, että A kuljetti Urhoa. Meni maahan heti käskystä ja nopeasti. Vielä eteenmeno purkille, joka oli viety paikoilleen ennen tottiksen alkua. Täysiä paineli eteenpäin ja suoraan. Paikkamakuuta Urho harjotteli Trulyn vieressä ja Riku häiriköi. Lisähäiriötä saimme perheestä joka kulki koirineen meidän ohitsemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti