sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Vko 11 Takatalvi...

Tiistaina hallilla. Otettiin taas ennen halliin menoa alkutottikset pihalla. Seuraamista, jäävät, luoksetulo ja eteenmeno. Jäävät oli hitaampia ja mahaanmenossa tarjosi istumista jostain syystä. Luoksetulo hyvä ja eteenmenot vauhdikkaat. Ensin ilman palkkaa+ maahanmeno ja sitten palkalle. Hyvin irtoaa. Hallissa jatkettiin seuraamisella ja otettiin käännöksiä. Sivulle tuloa pariin otteeseen ja lähtee jo todella pienellä avulla liikkeelle. Jääviä otin nopeasti itse peruuttaen ja nyt ne meni hienosti ja nopeasti. Hyppynoutoa taas ja hyvin hyppäsi 90cm kapulan kanssa. Paikkamakuu oli nyt pidempi ja kävin välillä piilossa. Kun menin piiloon vaihtoi lonkkaa ja lakoi piippaamaan. Hiljeni, kun A komensi ja sittenmenin hakemaan pojan pois. Useamman minuutin makoili nyt. Täytyy muistaa treenailla näitä piilossa makoiluja.

Torstaina aksaamassa Ullan opeissa. Aloiteltiin perussarjalla ja noudolla. Ensin hypyt 20cm ja 6f välein, Urho liikkui laiskasti ja löysästi. Sarjaa muutettiin 30cm ja 7f välit. Hyppäsi reippaammin, kapulan kantaminen ja hyppytekniikka oli nyt hyvä. Toisena harjoituksena taipumista 1 + 5 hypyllä. Hyvin hyppää ja taipuu ja harjoitus muutenkin mennyt herralle jakeluun. Viimeisenä harjoituksena tehtiinkin sitten valsseja ja keppejä. Yllättävän hyvin meni valssit, kun tajusi vaan miten mennään ja missä välissä pitää kääntää takaisin päin. Suhina alkaa toimimaan Urholla. Kepeille mentäessä pitää itse muistaa suunnata varpaat 3 kepille, kunnes koira on sisällä. Urho ei meinnanut taas tehdä keppejä loppuun asti ja otettiin toinenkin ohjuri käyttöön. Mietittiin myös pallon paikkaa. Maassa vai heittona?


Perjantaina A:n kanssa lenkkeiltiin ja tottisteltiin. Maastolajit sai jäädä taas tauolle hetkeksi, kun lunta tuli.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti