sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Vko 15 Kiirettä pitää ja kirjoitukset laahaa pahasti perässä

Kiirettä pitää ja treenitahti sen kuin kiristyy. Tuntuu, ettei kerkeä edes treenejä pistää ylös tai jaksa enää itse treenien  jälkeen. Kirjoitellaan ylös mitä muistetaan. Tiistaina tottisteltiin hallilla häiriöiden keskellä.

Torstaina Ullan treeneissä aloitettiin kapualan viennillä 3 hypyn (30cm) ja pressuesteen yli(50->65->50cm) pallolle. Urho oli oikein innokas ja hyppäsi hyvin. 65cm kuitenkin tiputti pressuesteen ja varoi hetken toista etujalkaa. Palautui tästä ja jatkettiin harjoituksia. Tukevalla otteella kanteli kapulaa. Hyppynoutua otettiin 50cm pressuesteellä ja hyppäsi edelleen hyvin. Oma liike toi vauhtia ja voimaa hyppyyn. Lopuksi taas ratatreeniä joka meni mukavasti.


Perjantaina otettiin janatreeniä ja tottista Urhon kanssa. Tästä ei sen kummempia muistikuvia enää ole. Lauantaina oltiin Lohjalla LÄGIn järjestämissä agiepiksissä. Rata oli mukava, vähän jo joutui miettimään miten ohjailee missäkin kohtaa. Urho oli oikein innokas ja vauhtia piisasi. Ekalta kierrokselta tuloksena 5 virhepistettä, kun ei suorittanut yhtä hyppyä. Tämä oli ihan oma ohjausmoka tai en vienyt sitä puomilta kunnolla tälle hypylle. Ekalta kierrokselta aika 31,27 ja toiselta puhtaalta kierokselta aika 29.98 (ihanneaika 45). Vain ensimmäinen kierros laskettiin tuloksiin ja tultiin jopa kolmansiksi. Palkinnoksi hienosta suorituksesta Urho pääsi makkaransyönti kilpailuun ja vetäisi siihen mennessä parhaan ajan. Ei sitten enää jaksettu jäädä odottelemaan tuloksia, vaan lähdettiin Nummelan kentälle Trulyn ja Tarjan seurassa lenkille. 

Urho ruusukkeensa kanssa, namit meno jo
Sunnuntaina pitkästä aikaa jäljelle. Anski talloi Urholle n. 700m jäljen, 8 kepillä ja pitkällä janalla. Janan Urho otti löysähkösti, mutta itse jäljen ajoi todella kovalla innolla ja kepit nousi tarkasti. Itsellä oli tekemistä pidellä poikaa ja pysyä pystyssä. Aika kiva aloitus jälki. Lisäksi otettiin yksi esinesuikale, josta esineet nousi molemmilla koirilla hyvin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti