sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Vko 47 Osteopatiaa ja tottista

Maanantaina Iitun ja Urhon kanssa Caritalla hoidettavana. Iitulla jumia selässä niin etu- kuin takapäässä. Mietiskeltiin Iitun liikkumista ja lelujen perässä juoksemista ja jarrutteluja. Oikealla kyljeesä oli taas jumi, joka näyttää aina palaavan. Sovittiin, että kokeillaan olla heittämättä Iitulle leluja, ettei tulisi äkkijarrutuksia/käännöksiä ja katsotaan miten se vaikuttaa.

Urholla oli jumissa taas lavat ja alaselkä. Nämä kaksi tuntuvat vaivaavan jatkuvasti ja nyt mietinnässä on kestääkö poika agia? Voi olla, että keventää takapään rasitusta etupäällä ja siksi lavat jumissa. Voi olla, että agi on turhan raskasta spondyloosille. Seurailen tilannetta nyt vielä jonkin aikaa ja sitten on päätettävä mitä tehdään agin kanssa. Harmittaa vain sen takia, että agi alkanut sujumaan molemmilla ja siitä Urho tykkää.

Tiistaina halilla otettiin Urhon kanssa kevyttä tottista ja paikkamakuuta. Kivasti meni ja Urho oli hyvällä treenifiiliksellä.

Perjantaina käytiin Anskin kanssa vetämässä pimeässä Luukin pitkä lenkki. Koirat nauttivat vapaasta menosta. Urho tosin osoitti taas älynsä ja kävi törmäämässä verkkoaitaan golf kentän luona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti