sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Vko 46 Monipuolista treeniä ja agikisat

Tiistaina Urhon kanssa hallilla. Hyvin kestää häiriöt ja tekee kivasti töitä. Seuraaminen hyvää ja innokasta. Jäävät toimivat hyvin ja paikkamakuukin alkaa olla taas mielekästä.

Torstaina Ullan treeneissä aloitettiin hyppy (20) okseri (50/50->60/60). Urho hyppäsi hyvin, tosin häiriintyi toisen koiran räyhäämisestä vieressä, mutta näin ollen joutui keskittymään enemmän ja se teki kyllä Urholle hyvää. Toisena harjoituksena nouseva kaarre kahdella hypyllä, väli 6f ja korkeus 25cm ->50cm. Urho hyppäsi hyvin, vasemmalle kääntyi vähän jäykemmin. Ratatreeniä paineltiin taas vauhdilla ja kepit meni hienosti. Itse saa taas miettiä vaikeissa paikoissa ohjauksia ja pitäisi olla ajoissa kertomassa missä mennään.

Perjantaina Anskin kanssa pellolla. Talloin Urholle 560 askeleen jäljen 6 kepillä, nameja reilusti siellä täällä. Jälki vanheni vähän alle tunnin. Mitä tekee Urho? Jätkä jäljestää hienosti nenä maassa ja kulmat+piikit menee kivasti, mutta kepeistä ei meinaa välittää ollenkaan. Välillä jopa merkkasi kepin, muttei vaivaudu sen enempää sitä ilmaisemaan vaan pahtaa eteen päin. Palattiin tietty takaisin kepeille ja vaadittiin niiden ilmaisua. Keppitreeniä siis erikseen luvassa seuraavaksi. Esineitä pääsivät myös molemmat koirat etsimään. Hyvin löytyi taas. Urho haki 5 ja Iitu kaikki 6 esinettä.Lauantaina ajeltiin Urhon kanssa kirkkonummelle agikisoihin. Kolme rataa otettiin. Ekalla radalla herra ei osannut tehdä ollenkaan keppejä, ei päässyt sisään eikä suorittanut loppuun. Hylkyä pukkasi siis ja olin varma, että keppejä ei sitten tänään tehdä ollenkaan. Ulkona otettiin vielä erikseen keppejä ja vaikeaa oli. Jätettiin sitten onnistumiseen ja toivoin vain parasta josko herra ne viitsisi tehdä. Toisella radalla jätkä meni kivasti ja kepit sujui hienosti, mutta puomin alastulolta 5. Tällä tuloksella oltiin kuitenkin toisia ja Urho sai vähän herkkuja ja leluja lahjuksiksi. Hyppyradalla tuli tyhmä 5 kiellosta, joka oli ihan oman ohjauksen vika, mutta kepit meni taas hienosti. Näillä radoilla olisi tuloksiin pitänyt päästä, tyhmiä pieniä virheitä...

Sunnuntaina käytiin tottistelemassa vielä Anskin kanssa Luukissa ja ammuttiin Urholle. Eipä reagoinut poika sen ihmeemmin ja tottiskin oli kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti