sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Vko 42 Agia ja tottista

Maanantaina käytiin tekemässä keppitreeniä ja hyvinhään ne kepit nyt sujuivat Urhon kanssa. Intoa oli myös kovasti. Tehtiin pienempiä pätkiä ja lisättiin sitten keppejä ja harjoiteltiin eri kulmista sisään menoja. Hyvältä näyttää.

Tiistaina tottisteltiin Klaukkalassa häiriössä. Urholla toimii purkkipalkkaus aika kivasti ja Urho teki hyvällä vireellä hommia. Ainut mikä mätti oli paikkamakuu. Jostain on nyt jäänyt inho tätä liikettä kohtaan ja herra ei suostunut edes lähtemään oikein paikkamakuu paikka akohti, kun tiesi milloin sen vuoro on. Makoili kuitenkin kun vihdoin sain vietyä pojan paikalleen. Vähän oli levottoman oloinen kuitenkin. Täytyy ottaa nyt mietintään tämä paikkamakuu ongelma ja miten sitä lähdetään ratkomaan.

Keskiviikkona Urho pääsi moikkaamaan pikku serkku Kaukoa. Hyvin pojat tulee toimeen ja nätisti kulkivat Petikon lenkin. Urho muisti hyvin grillauspaikan ja mistä joskus on makkaran löytänyt. Sinne olisi pitänyt päästä.Torstaina aksaamassa Ullan opeissa. Aloitettiin 5 hypyn perussarjalla, vapaalla lähdöllä kaukaa. Tekniikka oli ok ja vauhtia oikein mukavasti. Jouduttiin jopa korjaamaan palloa viimeiseen väliin, kun meni kaksi hyppyä kerralla. Loppu sarjat teki hyvin. Toisena harjoituksena alastuloa. Hyppy (20cm) 6f okseri (40/45->55/60cm). Tällä kertaa alastulot oli pehmeät ja Urho paransi hyppyjään, kun lisättiin haastetta korkeudella. Ratatreenissä oli kepit keskelä ja ympärillä ringissä putkia, hyppyjä, pituus rengas ja muuri. Tästä sitten tehtiin erilaisia pätkiä ja otettiin kepeille menoja erikulmista. Kiva harjoitussa, jossa saatiin vauhtia. Kepitkin meni taas hienosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti