sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Vko 44 Perustreeniä

Tiistaina Urhon kanssa hallilla. Treenit meni mukavasti ja motivaatio on työskennellä, ainakin kun tietää että palkka on tulossa. Jääviä otin ihan vauvameinigillä, että saataisiin vähän nopeutta mukaan. Eli peruutellen ja siitä käsky ja palkka heti. Johan alkoi toimimaan. Paikkamakuuta toteutettiin niin, että seuruutin paikkamakuuta kohti ja palkattiin jo tästä. Ja sitten jätin pieniksi hetkiksi makoilemaan ja siitäkin palkkaa. Parin ekan kerran jälkeen alkoi toimimaan ja Urho rentoutui ja tuli mielellään paikkamakuuseen. Ihme klikkejä tuo herra keksii.

Torstaina taas aksaamassa. Ekassa treenissä 6f okseri (20/25)9f hyppy (25). Aluksi oli 10cm korkeammat hypyt, mutta ekan hyvän hypyn jälkeen Urho alkoi hyppäämään laiskasti ja alastulot oli raskaita. Laskettiin siis korkeuksia. Alastulo harjoituksessa hyppy (20) okseri (50/50->60/60) ja taas eka hyppy hyvä ja sen jälkeen alastulot raskaat. Tuntuiko hyppääminen vaikealta vai laiskottaako vaan? Ratatreenissä vauhtia piisasi ja kepit vedettiin hienosti. Tehtiin useammassa pätkässä rataa.

Pyhäinpäivää vietin itse hakukokeessa sihteerikön hommia tehden. Olihan taas pitkä päivä ja kotona odottelikin kaksi hyvin energistä tapausta. Ei muuta kun lenkille ja pientä aivojumppaa keksimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti