tiistai 15. heinäkuuta 2014

Vko 23 Uutta koe jännitystä

Maanantaina kävin tekemässä Urholle jana- ja keppitreenin. Hyvin näytti toimivan se, että poika puuhun kiinni ja itse tallomaan janoja. Jätkä lähti janalle reilusti normaalia reippaammin ja kepit ilmaisi hienosti.

Tiistaina Urhon kanssa agitreenissä tehtiin kahta erilaista ratatreeniä ja kuolemanrinkiä 5 esteellä, jossa mentiin hyppy-takaa ja takaa kierrolla. Ohjausket meni hyvin ja Urho oli kuulolla. Toinen rata oli hyvin simppeli ja toinen haastavampi. Aika kivasti meillä alkaa radat jo sujumaan, ohjaaja saattaa muistaa radat ja Urho on hyvin kuulolla ja kepitkin tekee jo varmemmin.Keskiviikkona käytiin ottamassa motivaatiotottista ja ampumassa Urholle. Ei reagoinut paukkuihin ja muutenkin meni aika innokkaasti.

Torstaina taas Ullan agitreenien vuoro. Ensin tehtiin hyppyharjoituksena sellainen, jossa oli hyppy (20cm) 6f okseri (20/25cm) 9f hyppy (20cm) 9f hyppy (20cm). Urho hyppäsi vauhdikkaasti, mutta painon siirto oli hiukan myöhässä. Toisessa harjoituksessa kujeteltiin kapulaa 3 hyppyä (25cm) + kangaseste (50->70cm). Urho hyppäsi edelleen innokkaasti, mutta nosti hiukan päätä hypyillä. Rata oli aikamoista kieputusta, mutta siitä selvittiin. Urhon hyvin kuulolla ja itsellä alkaa radat pysyä mielessä.


Lauantaina ajeltiin Urhon ja Iitun kanssa Raaseporiin jälkikokeeseen. Urho suoriutui taas hyvin tarkastuksista ja luoksepäästävyyksistä. Herättelin herraa ennen omaa vuoroaan ja Urho vaikutti ihan reippaalta. Janalta sitten lähetystä ja mitä tekee herra? Ei mitään! Eipä ole tällaistakaan ennen tapahtunut ja ajattelin sitten vaan jatkaa lähetyksiä ja uskoin tuomarin puuttuvan peliin jos ei ole sopivaa. Viidennellä lähetyksellä Urho lähti etenemään janalla rauhakseen, nosti jäljen hienosti ja alkoi jäljestämään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kulmat otti tarkasti ja kepit ilmaisi hienosti. Tämä oli kyllä Urhoa parhaimmillaan jäljellä, janaa lukuunottamatta. Urho oli helppolukuinen  ja ilmaisi kepit selkeästi. Esineruudussa Urho toimi normaaliin reippaaseen tapaansa ja kävi nopeasti hakemassa yhden esineen keskeltä ruutua. Janalta saatiin noottia ja se olikin ihan hirveä. Esineruutu oli sitten taas täysien pisteiden suoritus. Saatiin maastosta 190 pistettä, pistemenetykset janalta.

Tottiskentälle ajeltaessa oli taas Urhon anaalit tyhjentyneet jostain syystä. No nyt päästiin ensin suorittamaan liikkeet. Seuraaminen oli taas huonoa, kontakti tippuili ja välillä Urho jätätti. Istumaan ei oikein halunnut mennä pysähtymisissä, eikä perusasentoon liikkeiden alussa. Jäävät meni tällä kertaa kuitenkin oikein ja luoksetulo oli hieno. Noudotkin meni hienosti ja eteenmeno oli taas täydellinen. Paikkamakuussa herra lähti taas ampumisen aikana, suorittava koira reagoi ampumiseen ja sille ammuttiinkin 3 laukausta. Tyytyväinen olin taas noutoihin ja eteenmenoon ja jäävätkin oli ihan ok. Tottiksesta saatiin 74 pistettä. Joten 264 pisteellä saatiin 2-tulos ja JK1. Kokeen jälkeen ajeltiin vanhemmilleni ja päästii kaikki heittämään talviturkit. Uinti tekikin hyvää kuumana päivänä, Urho tosin vaan läträsi järvessä Iitun ja minun uidessa.

Urho tyytyväisenä, kun päässyt huilailemaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti