keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Vko 2 Polskuttelua ja eteenmenoja

Loppiaisen kunniaksi Iitu ja Urho pääsivät taas uimaan. Iitu pulahti heti pallon perään ja Urho sitten liivit päällä Iitun perään pienellä saattelemisella. Sen jälkeen mentiinkin halukkaasti jo uimaan ja herra lähti ihan itsenäisesti Iitun perään. Urho kurkki altaassa kelluvia palloja ja viimein sellaisen sopivasti nenän eteen tultua uskaltautui ottamaan suuhunsa. Vähän oli poika onnessaan. Kyllä sitä vaan selkeästi vähän uiminen vielä jänskättää, vaikka itsenäisesti altaaseen meneekin. Hyvää jumppaa ainakin, kun puolituntia polskittiin.

Tiistaina ajeltiin Urhon kanssa Veikkolan hallille. Urhon treeni fiilis oli taas hyvä. Perusasentoon tulemisia käsiavulla ja välillä sitä hävittäen. Seuraamista, jossa pysyi suorana. Käännöksetkin meni mukavasti. Jättävät olivat suht nopeita ja menivät ihan oikein. Luoksetuloa ja noutoakin otettiin. Sitten paikkamakuu niin, että olin piilossa. Vähän meinasi tulla levottomaksi, mutta vieressä mentiin kyllä agia ja sekin saattoi vaikuttaa asiaan? Lopuksi vielä ryhmäpaikkamakuu, jossa Urho oli makoili rauhakseen.

Torstaina Urhon kanssa agitreeneissä. Aloitettiin 5 esteen perussarjalla, jossa tehtiin noutoa. Jostain syystä tulohypyt kapula suussa olivat parempia, kuin meno hypyt ilman kapulaa? Selkää ei kaartanut niin hyvin kuin aikaisemmin, täytyy seurailla jatkossa alkaa vaivata. Toisena harjoituksena hyppy (25cm) + okseri (40-60cm). Hyppytekniikka ok, 60cm pientä jännitystä ja viimeisellä alastulolla tömähti. Lopuksi taas ratatreeniä. Tällä kertaa keskityin itsekin ohjaukseen ja rata menikin hienosti molemmilta. Oksereita harjoiteltiin 40 -> 60cm ja hyvin hyppäsi. Laitettiin 10 esteeksi keskelle vielä kepit ja otettiin esteet 8-10. Kepeillä ohjuri vikassa välissä, pallo palkka toimi ja Urho paineli kepit reippaasti.


Lauantaina ajeltiin Lohjalle Suskin tottiksiin. Ihan hervoton treenikerta, mutta niin hyödyllinen taas. Urhon kanssa hinkkailtiin sitten sitä eteenmenoa. Suskin mukaan meidän ongelmat on ihan normaaleja ja etenemisen/maahanmenon kanssa joutuu monesti tasapainoilemaan. Jatkossa siis maahanmeno käsky purkin (voi olla piilossa heinikossa) kohdalla ja saa käydä tarkastamassa purkin päällisen ennen käskyn antamista. Jos ei mene maahan juostaan koiraa kohti ja käskytetään uudestaan maahan niin kauan, että tottelee. Ja eteenmenon lähetyksessä, jos koira ei lähde etenemään juostaan yhdessä palkkaa kohti ja käskytetään eteen. Niin yksinkertaista siis. Sitten vaan tasapainoillaan lähetysten ja maahanmenojen kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti