sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Vko 3 Tottista ja agia

Tiistaina Urhon kanssa hallilla. Poitsu oli hyvällä fiiliksellä mukana ja homma toimi. Seuraamista taas erilaisin variaatioin. Pysyy nyt suorana ja taaempana. Jättävätkin toimi hyvin, tosin nopeampi saisi aina olla. Luoksetulo suoraan ja kapulan noudossa enää pieni apu, jotta tuli suoraan eteen ja tarpeeksi lähelle. Loppuun paikkamakuu muiden häiriköidessä ja rauhassa Urho makoili.

Torstaina Urhon kanssa agitreeneissä. Hyppy + okseri (40-65cm) harjoituksella. Vähän jänskätti hyppääminen ja hyppäsikin korkeammalle kuin tarpeen. Oma vauhti ja alentaminen paransi ja rentoutti hyppäämistä. 5 esteen perussarjalla noutoa. Rimat 30cm ja välit 7f. Nyt hyppäsi molempiin suuntiin hyvin, jostain syystä vietti välillä vähän vasempaan. Lopuksi rataa ja sehän meni mukavasti. Kepeillä ohjuri lopussa ja nyt teki taas kepit vauhdikkaasti pallo palkalla. Kontaktit ok, samoin keinu. Urho oli hyvin kuulolla.Perjantaina käytiin vetäisemässä Luukin pidempi lenkki Rikun seurassa. Vauhtia ja vaarallisia tilantieta riitti, kun kolmikko paineli menemään pitkin metsiä. Kovin tuntuivat kaikki nauttivan menosta ja ilmakin oli hieno.

Lauantaina golf parkissa ottamassa esineitä. Tallottiin 2 suikaletta, joissa 3 esinettä. Molemmat koirat hoitivat homman helpon oloisesti ja mukavaa näytti olevan. Urhon kanssa otettiin vielä eteenmenoa. Vietiin purkki yhdessä kentän päähän ja jätettiin sinne namit. Läheitn purkille ja Urho irtosi hyvin. Sitten uusi lähetys ja maahan käsky. Toimi hyvin ja kun kävin palkkaamassa Urhon jätin purkin päälle taas namit. Vaikka näki namien jätön lähti vähän epävarmasti, uusi lähetys ja nyt jouduin antamaan pari käskyä ja ajamaan vähän Urhoa purkille, lähti sitten kuitenkin etenemään reippaasti ja meni maahan ekalla käskyllä. Vielä yksi lähetys nameille ja vähän oli epävarman oloinen, mutta eteni purkille söi namit ja tarjosi itse maahanmenon. Tätä sitten jankkaillaan jatkossa.

Iitun kanssa ollaan viikolla temppuiltu ja harjoiteltu uusia juttuja. Uusimpina kieriminen ja pelkästään takajaloilla liikkuminen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti