torstai 8. elokuuta 2013

Vko 32

Tiistaina koululla tottistelemassa. Urho oli hiukan nukuksissa. Suoritti liikkeet oikein, mutta kontakti putoili, eikä ollut sellainen hyvä jännite tekemisessä. Otettiin siis pareina Rikun kanssa ja Urho sai aloittaa liikkeet. Ilma oli taas kuuma ja painostava, ehkä sekin vaikutti Urhon laiskuuteen. Seuraaminen suht ok, kontakti tosiaan tippui välillä ja ei ollut ihan niin innokas kuin nyt aikaisemmilla kerroilla. Jättävät ok, luoksetulossa pallo liivissä, olisi saanut tulla hiukan lähemmäs. Tasamaanoudossa sama homma, mutta haki innokkaasti. Hyppynouto (80cm) ok, mutta A:lla ensin toi hypyn kautta, sitten kiersi ja vasta pienellä avulla toi A:n kautta kapulan. Eteenmenossa olin vienyt ruuan valmiiksi Rikun pallon taakse. Yritin siis käskyttää herraa maahan, mutta herrahan ei kuunnellut vaan toi pallon minulle. Uusi yritys ja yritti tuoda ruokakipon minulle, mutta uskoi viimein karjaisua ja kävi maahan. Eli kun halutaan herra maihin, palkka tulee minulta. Paikkamakuussa pysyi hyvin, pari kertaa kuului pientä piipitystä ja lonkkaa vaihtoi pariin otteeseen. Urhon seläntakana oli tosin lapsia lisähäiriönä.
 
Iitulle tokotusta. Aika kivasti meni liikkeet. Luoksetulon pysäytykset hyvät, tosin vaihtoi laukan raviksi ensimmäisen pysäytyksen jälkeen. Ruudun vieressä oli kapula, jonne neiti taas yritti mennä ensin, sitten bongattiin jalkapallo kentän laidalta ja vasta kolmannella "huomasi" itse ruudun. Tunnari tehtiin 4 vieraalla ja hienosti taas haisteli kapulat läpi ja toi oman.
 
Keskiviikkona käveltiin taas koirien kanssa koululle. Urholle hypyt tällä kertaa molemmat onnistuivat ensi yrittämällä, kävin tosin vähän taputtamassa A:ta, että muistaisi tulla sen kautta. Eteenmenossa huijasin niin, että jätin Urhon odottamaan ja kävin muka viemässä jotain eteenmenolle. Kahdella ensimmäisellä yrittämällä uskoi maahan käskyä vasta monen yrityksen jälkeen ja etsi kentän laidalta ruokaa. Lähti vielä kolmannellakin yrittämällä liikkeelle ja nyt pysähtyi käskystä maahan. Iitulle kaukot ruokatakapalkkana. Istumaan nousemiset jumitti aluksi, mutta siitä se sitten lähti ja hyvin toimi.
 
Torstaina olin yksin agissa ja treenasinkin molempia koiria. Urholle ensin 90cm hyppynouto ok, sitten A:lla sama ja taas ensi yrittämällä herra meni A:n, mutta palasi hypyn kautta. Toisella yrittämällä sitten onnistui suorittamaan A:n mennen tullen. Sen lisäksi otettiin keppejä ja hyvin onnistui pujottelu ja vauhtia löytyi. Otettiin myös puomia ja siinä kontaktitreeniä. Meni ihan kohtuudella, ei juokse läpi, mutta pysähtyy välillä liian ylös. Rengas ok, putket ok ja pöytä ok. Harjoittelin myös kaukokäskytystä pöydällä ja hyvin totteli. Sitten vielä maahanmenoa niin, että jätin Urhon hallin toiselle puolelle seisomaan ja menin itse toiselle puolelle, hyvin totteli nytkin.
 
Iitun kanssa otettiin vähän agiesteitä mitä se nyt muistaa. Puomilla paineli täysiä, samoin A:n, mutta kontakteistahan ei ole enää tietoakaan. Väliin vähän tottista, seuraamista, liikkeestä maaahan ja kaukot. Taas oli vaikeuksia nousta istumaan, mutta toisella yrittämällä parempi. Loppuun ruutua ja neitihän oli niin kiihkoissaan esteistä, että ensin suoritti hyppyjä, eikä löytänyt ruutua. Menin lähemmäs ja sain ruudun suoritettua. Otin vielä kauempaa ruudun uudestaan ja A:han oli siinä sopivasti matkan varrella vieressä ja sen kautta piti sitten painella ruutuun. Mitäs tuolle mummolle voi muuta kuin hymyillä, kun toinen on niin onnessaan esteistä.

Viikonloppuna tein Urholle 4 janaa ja jokaisessa oli jotain ongelmaa. Vaikka herra oli katselemassa janan tallaamista ja oli tulossa kovasti perääni, ei se kauheasti vaikuttanut janoja otettaessa. Osan janoista kulki hyvin, osassa yritti kaartaa. Ei möyskään nostanut mitenkään tarkasti jälki, löysi kuitenkin jäljet ja kepit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti