tiistai 20. elokuuta 2013

Vko 33

Maanantaina ajeltiin Suskille tottistelemaan. Tiedossa oli, että kisamaista tottista tehtäisiin, mutta en kuitenkaan ollut asiaan valmistautunut edes ajatuksen tasolla. Olisi ollut syytä käydä kisaliikkeet läpi ja mitä saa tehdä ja mitä ei. Olin siis hiukan epävarmalla fiiliksellä joka ehkä näkyi myös Urhossa. Tosin ei Urhokaan parasta osaamistaan antanut. Ilmottautuminen meni ok Urhon osalta ja vein sen paikkamakuuseen. Ja mitä tekee herra? Kun pääsin 30 askeleen päähän ja olin hetken seissyt herra nousee. Käyn laittamassa takaisin makuulle ja nousee vielä tämänkin jälkeen 2 kertaa. Hermot meni sitten tässä vaiheessa. Jostain syystä Urho ottaa Rikusta hirveästi kierroksia. Ampumiseen Urho ei reagoinut mitenkään.
 
Seuraaminen meni Urholla pääsääntöisesti hyvin, kontakti tippui pariin otteeseen. Ampuminen ok. Henkilöryhmä oli haastava, kun ihmisillä oli käsiä ja herkkuja taskuissa, jotain oli pakko käydä moikkaamassa. Jättävät meni ok, tosin nopeampia saisi olla liikkeet. Luoksetulo ok. Noutokapulan haku oli hankala, kun kapulateline liikkui. (Yksi henkilöryhmän jäsen hoiti tätä tointa). Tasamaanouto ok, olisi voinut tulla lähemmäs. Kehuja saatiin luovutuksen jaksottamisesta. Hyppynoudossa otti lonkka kiinni esteeseen ja itse säikähdin ja pasmat meni sekaisin. En odottanut Urhon istumista vaan nappasin kapulan suusta. Urho itse ei kyllä esteeseen osumisesta välittänyt ja otettiinkin uudestaan hyppy ilman noutoa ja meni ok. Eteenmenossa valmisteleva osuus hyvä, mutta ei edennyt tarpeeksi ja heittäytyi kapulan lentopaikalle maahan. Jatkolähetyksellä eteni vähän enemmän. Olo oli hiukan masentunut tämän suorituksen jälkeen. Antoipahan nuori herra taas aihetta ajatteluun ja tiedänpä hyvin mitä tarvitsee treenata.
 
Tiistaina Anu tuli hoitelemaan koiria. Iitu oli hyvässä kunnossa ei mitään ihmeempiä. Urholta löytyi jumeja vasemmasta kyljestä ja ne aukesi helposti. Eliaksella oli jumeja taas vähän enemmän ja lavan kohta oli tosi kipeä. Hienosti antoi kuitenkin hoitaa. Kovin oli koirat onnellisia Anun hoidosta.
 
Torstaina Ullan agitreeneissä. Aloitettiin lelun hakemisella pressuesteellä (30-50cm), jonka molemmin puolin oli 3 ponnaria. Urholla oli hyvä vire, mutta vähän ähki alastuloilla lopuksi. Oma liike varmasti vauhditti Urhoa. Toisena harjoituksena alastulotreeniä. 3 hyppyä (30cm) 9f, hyppy (30-35cm). Aina jossain osassa oli jotain vikaa ja etupää tuntui olevan "heikko", ähisi. Mietittiin olisiko käsittely voinut vaikuttaa tähän, kun ei ole normaalia Urholle? Lopuksi taas rataharjoitusta joka oli kivaa. Saatiin suoritettu esteet 1-13 ilman virheitä. Keinun jälkeen mokasin ohjauksessa ja Urho suoritti esteen väärältä puolelta. Kontaktit oli täydelliset ja kepit hienot, ilman ohjureita. Loppuratakin saatiin onnistumaan, ehkä sitä itsekin on jotain oppinut.
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti