sunnuntai 4. toukokuuta 2014

VKo 17 Aksaa, aksaa ja jälkeä

Tiistaina oli TUUKKn aksa treenit. Tällä kertaa harjoiteltiin ohjauksia ja rataa. Ohjausharjoituksissa keskityttiin valssailuun ja takaa leikkaukseen. Ihan kivasti ne meni molemmilta. Rataharjoituksen hankalin kohta oli alussa, renkaalta 3 hypylle kääntäminen, mutta sekin onnistui kuin kerroin tarpeeksi aikaisin mitä tapahtuu seuraavaksi. Oikein kivaa rataa Urholta.


Torstaina oli taas Ullan agitreenien vuoro. Kapulan vientiä harjoiteltiin 3 hypyllä (30cm 6f) ja kangasesteellä (50-65cm 9/14f). 14f välimatkalla herra hyppäsi "pellehyppyjä" ja kun välimatka pienennettiin 9f hyppääminen parani huomattavasti ja kapulan kantaminen oli myös hyvää. Alastulotreeniä otettiin okserilla (25/30cm->40/45cm 6f) ja hypyllä (30->45cm 9f). Urho hyppäsi hyvin ja paransi suoritustaan korkeutta nostettaessa. Ratatreenissä Urho haki hyvin kepit ja meni meni vauhdilla (lopussa oli ohjuri). Muutenkin rata meni mukavasti.


Perjantaina jälkeä ja tottis golf parkissa. Urho oli jäljellä vähän laiskan oloinen. Tiesi kyllä missä jälki menee, mutta ei tehnyt tarkasti töitä. Kepit ilmaisi, muttei millään viitsinyt mennä maahan. Janakin oli laiskanoloinen ja jäljen nosto epätarkka. Selvitti kuitenkin jäljen. Tottiksessa oli jo vähän parempi fiilis ja vauhtiakin löytyi. Ihan ok suoritti liikkeet ja parasta oli eteenmenon maahanmeno, jonka suoritti todella hienosti. Loppuun vielä eteenmeno suoraan purkille.


Viikonloppuna lähdettiin mökille ja lauantaina otin heti aamusta keppitreenin ja poikahan tippuili maahan nopeasti. Janat otin myös täydellä matkalla ja ne oli kauden parhaat. Eteni suoraan ja määrätietoisesti janalla, nosti jäljet oikeaan suuntaan ja ilmaisi vielä kepitkin maahanmenolla. Sunnuntaina otin myös keppitreenin ja nopeasti ilmaisi taas kepit maahan menolla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti