maanantai 17. helmikuuta 2014

Vko 7 Upposukellusta ja lenkkeilyä

Tiistaina Urhon kanssa hallilla tottistelemassa. Aloitus oli hyvä ja poitsu teki innokkaasti hommia. Seuraaminen onnistui hyvin, perusasentoon tulossa jää edelleen ilman apua välillä hiukan eteen. Olenkin mietiskellyt, josko opettaisin Urhon kiertämään perusasentoon, voisi helpottaa tätä ongelmaa kummasti. Jättävissä istuminen ok, sitten keskittyminen katkesi kun käytävällä järjesteltiin pakastinta ja koirien ruokia. Tästä meni pienen pojan pasmat sekaisin ja tottiksen tekeminen oli hetken hankalaa. Maahanmeno vielä onnistui, mutta seisomisessa tarjosi istumista. Avun kanssa se seisominenkin sitten onnistui. Luoksetulo ja nouto ok. Lopuksi poitsu makoili rauhakseen toisten häiriköidessä.

Torstain agitreenit aloitettiin noutoharjoituksella 5 esteen sarjalla (30cm). Ekalla lähetyksellä jäi etsiskelemään ruokaa kapulan lähettyviltä. Toi kuitenkin kapulan. Loput kerrat toi kapulan hyvin ja hyppäsi hyvällä tekniikalla pää alhaalla. Toinen tekniikkaharjoitus oli 3 hyppyä (20cm) 7f ja pressueste (75-90cm). Hypyt onnistui hienosti, vain 90cm vähän jänskätti. Ratatreeni kauhistutti ensin, mutta vauhtiin päästyä meni hyvin. Suhinalla ja valssilla suoritettiin hyppyjä ja putket paineltiin täysiä. Ohjaus onnistui ja Urho oli hyvin kuulolla.


Perjantaina ajeltiin Hyvinkäälle uiskeltelemaan. Molemmat uivat innokkaasti tällä kertaa ja Urho meni lelulla vedättäen uimaan. Ei tosin kyennyt joka kerta ottaa lelua suuhun, mutta ui sen innostamana. Iitun rengas upposi pari kertaa jonkin verran kastuttuaan ja neitihän sukelsi perään. Eipä ollut mummo moksiskaan, vaan jatkoi pulikointia onnessaan.

Lauantaina Rikun ja A:n kanssa kierrettiin Luukin pidempi lenkki ja koirat paineli hullun lailla pitkin metsiä. Sitten vähän tottista. Urholla aloitettiin sivulle tulot kiertämällä, sitten vähän seuraamista, lisää sivulle tuloa. Jättävät meni tällä kertaa oikein ensi yrittämällä ja eteenmeno ensin ruualle ja sitten tyhjälle kupille onnistui hienosti.

Lauantaina Urho pääsi myös moikkaamaan pikku serkkuaan Kaukoa. Pojat löysi heti yhteisen sävelen ja yhdessä menivät pitkin peltoa. Urho edellä ja Kauko perässä. Ihana pentunen tuo Kake, rohkea ja reipas.

Sunnuntaina sama homma ensin lenkki ja sitten tottista. Tänään vauhti oli hetkittäin jo rauhallisempaa. Urho oli seuraamisessa oikein hyvällä fiiliksellä, sivulle tulot kiertämällä alkoivat jo luonnistua. Jättävätkin onnistuivat. Luoksetulo vauhdikas ja suora. Noutoa otettiin 1kg ja 2kg kapulan tuomisella. Ensin herra oli ihmeissään, mutta kerran tuotuaan ja saatuaan hyvän palkan alkoi kapulat nousta reippaasti ja pito oli hyvä. Nyt siis siirrymme treenaamaan painavia kapuloita, ettei tarvitse siitä ahdistua. Eteenmeno olikin sitten jotain järkyttävää. Herra lähti innokkaasti purkille, kun tiesi millon siellä on palkkaa ja joka kerta jouduin ajamaan sen kun siellä ei ollut palkkaa. Ehkä herra oli väsynytkin, mutta kovasti yrittää omistajaan vedättää. Ensi kerralla vien Urhon kauemmas, enkä näytä sille onko purkilla palkkaa vai ei. Katsotaan miten sitten käy etenemisen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti