sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Vko 5 Vähän vilkkaampi treeniviikko pitkästä aikaa

Tiistaina hallilla Urhon kanssa. Hyvää häiriötreeniä saatiin. Muissa liikkeissä ei häiriöt haitanneet, mutta nouto oli ekalla yrittämällä vähän löysä kun toinen koira meinasi karata Urhon kapulalle. Seuraaminen ok, perusasentoon tulee edelleen välillä liian eteen. Jättävissä tarjosi seisomista istumisen tai maahanmenon puolesta. Avuilla muistui taas mieleen mitä piti tehdä. Luoksetulo ok ja toinen noutokin oli hyvä. Paikkamakuu oli rauhallinen.

Torstaina agissa aloitettiin 5 esteen (30cm) perussarjalla noutoa tehden kapulalla. Urho oli innokas ja hyppäsi hyvin. Meni myös suoraan eli osteopaatin käsittelystä oli varmasti hyötyä. Toisessa harjoituksessa pressuestettä ennen 3 hyppyä. Pressuesteen korkeutta säädeltiin 75 -> 65 ->75 ja siitä 90cm. Ekalla hypyllä jänskätti, joten laskettiin korkeutta. Sitten hypyt parantui, joten lähdettiin taas nostamaan . Tekniikka pojalla oli hyvä, nyt vaan rohkeutta hyppyihin lisää. Ratatreenissä tehtiin esteitä, jotka oli ringissä ja väliin otettiin keppejä. Hyvin meni ja kepitkin onnistui. Aluksi vaan vein huonosti kepeille ja sisääntulo ei onnistunut. Kun ohjasin tarkemmin, toimi sekin.


Perjantaina käytiin Hyvinkäällä uimassa. Iitu uiskenteli reippaasti pallon perässä ja Urhokin ui pienen avustuksen saattelemana Iitun perässä.

Lauantaina golf parkissa esineitä ja eteenmenoa Urholle. Tallottiin 3 suikaletta, 3 esineellä. Hyvin työskentelivät molemmat koirat ja esineet nousi helpohkosti. Eteenmenon kanssa Urho juoksutti emäntäänsä enemmän kuin itse juoksi (ainakin melkein). Jokusen kerran ei meinannut lähteä tyhjälle ämpärille ja sittenhän poika sinne ajettiin. Taitaa olla tahtojen taistelu tämä eteenmeno meillä. Ainakin menee maahan käskystä tällä hetkellä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti