sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Vko 38

Maanantaina oltiin Suskin koulutuksessa. Treenattu ei olla niin usein kuin on ollut suunnitelmissa Urhon sairastelun vuoksi ja meinasin jo jättää kerran väliin, mutta onneksi mentiin. Otettiin seuraamista ja ihan kivanoloisesti poitsu toimi. Hyvin pientä edistämistä ja aukeamista oli ajoittain havaittavissa. Oikeaa paikkaa lähdettiin sitten korjailemaan peruuttamisella joka onnistuikin hyvin. Lisättiin taas pojalle häiriöitä seuraamiseen eli seuruutettiin betoniporsasta kohden jonka yli sitten hypättiin ja jatkettiin matkaa. Muitakin pikku jekkuja Suski meille keksi.
 
Torstaina oli omatoimi aksat. Tehtiin pientä radan pätkää ja erilaisia ohjausharjoituksia.
 
Perjantaina Lahnuksessa jäljestämässä. A talloi Urholle n. 400m jäljen, 7 kepillä ja useammalla kulmalla. Jälki vanheni tunnin. Janalla eteni suoraan ja nosti jäljen, jonka jälkeen teki ihme kiepin ja jatkoi sitten taas jäljestystä. Itse jäljestys oli alussa parempaa, tarkempaa, mutta loppua kohden keskittymiskyky heikkeni ja tuli kiire. 6 keppiä nousi, yhdestä meni yli. Kulmat otti levottomasti ja niissä esiintyi pyörimistä. Parempaa jäljestystä kuitenkin kuin aikaisemmin.
 
 
Tallottiin koirille myös 2 esine suikaletta. Ekalta suikaleelta Urho nosti suht helposti 2 esinettä. Kolmannesta (takaesine) käytiin sitten hakeamassa haju, kun ei jostain syystä esinettä noteerannut. Toisesta suikaleesta nostatin yhden esineen.
 
Iitu nosti molemmista suikaleista sen 3 esinettä. Hiukan oli hankaluuksia esineiden löytymisessä ja haisteli maata oudosti tietyistä kohdista, joista muutkin koirat olivat kiinnostuneita. Jotain erikoista siellä maastossa oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti