sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Vko 40 ja ilon pilkahduksia

Maanantaina tottisteltiin Röylässä. Iitu pääsi häiriköimään Rikua ja tekemään toko juttuja. Neiti oli innokas ja onnellinen. Seuraaminen meni mukavasti, jättävätkin onnistuivat. Juoksutin sitten vuoron perään ruutuun ja paalun kiertämistä. Vauhtia oli tässä hommassa mukavasti ja kivasti Iitu hakeutui ruutuun. Tein myös luoksetulon pysäytyksiä, jotka olivat nopeita samalla kun kierrätin paalua. Noutoa otettiin metallilla ja puukapulalla ja kivasti meni. Eteenmeno pallolle nopea. Paikkamakuun sai suorittaa Rikun tehdessä hommia. Vähän oli levoton ja vaihteli lonkkaa.
 
Urho oli jonkin aikaa ilmoitellut autosta, että olisi jo hänen vuoro. Seuruutettiin sitten poikaa Suskin ohjeiden mukaan ja tuntui toimivan. A käskytti meitä kulkemaan ojanreunuksia pitkin ja kontaktia vaan vaadittiin pidettävän ja Urhohan piti. Jättävät ok, luoksetulo ok ja eteenmeno vauhdikas. Paikkamakuun suoritti itsekseen ja oli ihan nätisti. Motivaatio oli siis kunnossa, se vaan kuuluu nykyään pieninä piipityksinä silloin tällöin.
 
Perjantaina oltiin taas A:n kanssa jäljestämässä. A talloi Urholle n. 400m jäljen, useammalla kulmalla ja 6 kepillä. Jana oli tosi hieno ja Urho nosti jäljen nätisti. Itse jäljestäminen oli tarkempaa ja kepit nousi hyvin. Kulmissa oli edelleen hankaluuksia ja loppupuolella jäljestäminen muuttui levottomammaksi. Mutta pääsääntöisesti parempaa työskentelyä kuin aikoihin ja voi sitä intoa.
 
 
Lopuksi tallottiin vielä 2 esinesuikaletta 3 esineellä. Iitu toi taas kaikki 6 esinettä helposti ja Urholla nostatin 3 esinettä ekalta suikaleelta ja motivaatio pysyi hyvänä tämän ajan. Yes, alkaa taas molemmilla motivaatio olla kohdillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti