sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Vko 36 treenailut

Maanantaina ajelin koirien kanssa Salmeen ja tein Urholle 4 janaa. Urho lähti janoilla hyvin liikkeelle ja nosti jäljet ok. Itse jäljestäminen olisi saanut olla kyllä tarkempaa, mutta oli parempaa kuin hetkeen. Kepit ilmaisi hyvin. Tämän jälkeen käytiin kiertämässä Salmi ja rauhassa saatiin tallustella menemään. Yksi koirakko tuli vain vastaan.
 
Tiistaina lenkin jälkeen hyppyytin Urhoa kotona. Hyppynouto hieno. A:lla mennessä suoritti A:n ja tullessa hypyn. Toisella yrityksellä muisti, että A pitää suorittaa molempiin suuntiin =).
 
Keskiviikkona oltiin A:n kanssa ottamassa esineitä. Alunperin tarkoitus oli tehdä jäljet, mutta metsä oli jo täynnä sienestäjiä, joten jätettiin jäljet toiseen kertaan. Urho oli siis vain mukana ja tallottiin täyskokoinen ruutu. 4 esinettä nousi, suht hyvää työskentelyä, mutta ei Urho vielä ihan oma itsensä ole. Illalla Strongholdit koirille niskaan.
 
Torstaina agissa Urhon kanssa. Aloitettiin nouto harjoituksella. 3 ponnaria pressuesteen (40-55cm) molemmin puolin. Urho oli innokkaan oloinen ja tekniikka oli ihan ok, väsyi tosin helposti, joten otettiin oma liike mukaan tuomaan vielä vauhtia viimeisillekin toistoille. Sitten oli vuorossa alastuloharjoitus. Sianselkä (20/25/20cm) + hyppy (25cm) Tekniikka oli ihan hyvää. Lopuksi tehtiin rataa, jota en kerennyt laittaa ylös. Muuten ratatreeni meni ihan kivasti, mutta keppejä herra ei yht'äkkiä hahmottanut ollenkaan. Otettiin pari ohjuria avuksi alkuun ja loppuun ja sitten alkoi homma pelittämään.
 
Perjantaina sitten taas jälkiä tallomassa. A talloi Urholle jäljen, jossa 8 keppiä ja useampi kulma, 480m pitkä ja vanheni tunnin. Janan Urho otti jo paremmin, mutta itse jäljestäminen oli edelleen levotonta ja vaikeaa, kepit kyllä nousi. Eli ihan kunnossa poika ei vieläkään ole.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti