maanantai 2. syyskuuta 2013

Vko 34 Treenailua ja lääkäriä

Maanantaina lenkin jälkeen hyppyytin Urhoa omassa pihassa. 110cm hyppynouto meni hyvin, A:lla tuli vasta kolmannella kertaa molemmat suunnat. Tiistaina sama homma ja nyt onnistui ensi yrittämällä molemmat estenouto. Herra tarvitsi siis muutaman toiston ja iltaruuan, jotta viesti meni perille, että esteet suoritetaan ensi yrittämällä molempiin suuntiin.
 
Keskiviikoksi sain Urholle ajan Mevettiin Elise Luttiselle. Jotain pientä häikkää on ollut pojan jäljestämisessä viimeisen parin viikon aikana, eikä tottiskaan ole ollut niin hyvää kuin parhaimmillaan. Epäilyksen alla oli nielutulehdus ja anaalit. Herra rauhoitettiin ja tutkittiin. Anaalit olivat ok, mutta molemmat nielurisat olivat ulkonapusseistaan. Erityisesti oikea nielurisa oli takaosastaan turvonnut. Myös nielun oikea puoli nielurisan alapuolella oli turvoksissa. Nielutulehduksen johdosta aloitettiin 10 päivän antibioottikuuri ja kaikki treeni/riehuminen kiellettiin. Nielutulheduksen syytä ei tiedetä, mutta koko perheen koirat sai nenäpunkki lääkityksen. Edellisestä kerrastahan onkin jo vuosi. No, eipä tarvitse madottaa koiria enää syksyn aikana. Urholla siis treenitaukoa ja hihnalenkkeilyä tiedossa. Kuvassa pieni krapulainen poika ihan pihalla.
 
 
Torstain agivuorolle en saanut ketään tuuraamaan, joten Iitu pääsi hyppimään. Treeniparimme oli myös pois ja Iitu sai koko tunnin omaa käyttöönsä. Otettiin hyppytekniikkaa ensin ja kovin on nätti hyppytekniikka Iitulla. Rataakin päästiin tekemään ja halli raikasi Iitun haukkumisesta. Rataahan ei voi tehdä hiljaa. Iitun ohjaaminen oli jo helpompaa eli jotain olen itsekin tainnut jo oppia. Neiti on vaan niin nopea, että tiukkaa tekee pysyä perässä. Kyllä oli neiti onnellinen treenin jälkeen.
 
Perjantaina käytiin Iitun kanssa Tuusulassa tokoilemassa. Paikkamakuu Rikun ja Kamun kanssa meni hienosti. Muutenkin treenit meni mukavasti ja Iitu keskittyi kivasti tekemiseen. Onnellinen mummo <3.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti