tiistai 9. huhtikuuta 2013

Vko 14

Tämän viikon treenailut alkoi torstaina agilla. Urhon kanssa otettiin ensin pressuesteellä perushyppimistä 30cm -> 60cm ->30cm. Hyppäsi reippaasti ja hyvällä tekniikalla. Toisena harjoituksena 5 hypyn sarja, jossa lelun tuominen mukana. Vasemmalle vietätti taas ja erilaisin "virityksin" etsittiin tapaa, jolla mies menisi suoraan. Joka toisen reunan ollessa ylhäällä herra valitsi matalimman kohdan suorittaa hypyt. Joka tapauksessa itse hyppiminen meni hyvin ja Urho kantoi lelua nätisti. Pää pysyi alhaalla ja teki hommat innokkaasti. Näillä harjoituksilla pyritään nyt valmistautumaan metrisen pk-esteen hyppäämiseen. Lopuksi otettiin vielä kepit ja jäljellä oli 4 ohjuria, jotka poistettiin yksi kerrallaan. Urho suoritti siis ensimmäisen kerran kepit kokonaan ilman ohjureita. Hyvin on tuolla tekniikalla onnistunut opettaminen, vaikka siinä aikaa onkin mennyt. Mutta olemme treenanneet vain kerran viikossa, eikä keppejä ole aina edes otettu ja jossain vaiheessa oli pidempikin tauko Urhon voinnin vuoksi ettei keppejä treenattu. Hyvin hakeutuu itse oikeaan väliin keppejä suorittaessaan.
 
Perjantaina tottisteltiin Luukissa. Urhon kanssa seuraaminen meni ok, mutta kun alettiin ottamaan jättäviä ei herra muistanut ollenkaan mitä istu tarkoitti. Tiedä sitten häiritsikö märkä ja vetinen maan, ettei kyennyt istumaan vai mistä johtui. Tästä johtuen meni pasmat sekaisin ja koko treeni lässähti siihen. Loppuun otin sitten vielä eteenmenon, että saatiin edes vauhdikas lopetus treeneille.
 
Iitun kanssa seuraamista, joka ok. Kaukoissa ekoilla vaihdoilla lähti kääntymään taaksepäin palkan toivossa. Seuraavilla pysyi hyvin paikalla. Ruutu meni suht hyvin, mutta vieläkin aluksi haastavaa hahmottaa ruutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti