tiistai 9. huhtikuuta 2013

Vko 12 Treeniä ja eläinlääkärissä

Maanantaina molempien koirien kanssa 5km juoksulenkit erikseen. Mukavastihan tuo sujuu, mutta kyllä olisi jo kiva päästä metsäteille juoksemaan. Josko ne llumet pian sulaisivat.

Torstaina käytiin Iitun kanssa eläinlääkärissä Mevetissä. Taas oli neiti pissinyt sisään ja mielestäni joi myös enemmän. Eläinlääkärinä toimi Minna Rinkinen, jonka olin valinnut suositusten perusteella neitiä hoitamaan. Taas otettiin verikokeet, joista ei löytynyt mitään vikaa. Sitten virtsarakko ja munuaiset ultrattiin ja samalla otettiin virtsanäyte punktioiden. Muuta vikaa ei löytynyt, mutta selkeä virtsatietulehdus. Eläinlääkärin mukaan virtsankarkailusta kärsivillä koirilla tulee helpommin virtsatietulehduksia ja erilaisin oirein kuin normaalitapauksissa. Iitu sai pitkäaikaisen antibioottikuurin, uuden reseptin Propalin lääkettä virtsanpidätyskyvyn parantamiseksi sekä närästykseen Somac lääkettä. Keskusteltiin ruokavaliosta ja senhän olin jo vaihtanut broileriin ja seitiin puurolla höystettynä. Tämä on ok, mutta vitamiinilisää suositteli. Toivottavasti neidin olo nyt paranisi.

Torstai-iltana käytiin Urhon kanssa omatoimi agitreeneissä. Otettiin yksittäisiä esteitä ja kontakteja.

Perjantaina koirat pääsivät sitten yöksi hoitoon, kun omistajat kävivät viihteellä. Hyvin oli taas hoitoreissu mennyt, vaikka uudessa paikassa olivatkin. Sunnuntaina tottisteltiin Vermossa ja perusjuttuja otettiin. Käytiin vielä ampumassa Talin kentällä. Urho ei paukuista välittänyt. Iitu otti seuraamisessa vähän kierroksia ja taisi tehdä pienen pompun paukkujen aikana. Paikkamakuussa neiti oli taas paukkujen aikana nätisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti