sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Vko 6

Vieläkään en oman kunnon vuoksi uskaltanut lähteä juoksemaan. Yskä häiritsee edelleen, mutta josko ensi viikolla uskaltaisi jo lähteä koittamaan miten juoksu kulkee?
 
Maanantaina tottistelemassa Luukissa ja taas oli hyvä vauhti molemmilla. Urhokin on kuin eri koira. Säikäyttikön kastrointi uhkailu pojan? En tiedä mistä johtuu, mutta keskittymiskyky on parempi ja poika yrittää tosissaa tehdä hommia. Ehkä omakin asennoituminen on parantunut ja yritän enemmän. No tottistelu on mukavaa.
 
Torstaina agitreeneissä Urhon kanssa. Etäisyyden ja korkeuden arviointi harjoituksella aloitettiin. Rimat heti vasemmasta reunasta ylös ja poika meni suoraan. Oma liike lisäsi taas vauhtia mukavasti. Hyppytekniikka ok.  Okseria 45->60->45cm. 55cm teki vielä hyvin, 60cm jostain syystä tekniikka hiukan kärsi, mutta alaspäin tultaessa tekniikka parani taas. Lopuksi Ulla kertoi laatikon kanssa 2on2off harjoittelusta ja koitettiinkin sitä. Urho innostui naksuttelusta ja kävi jo kovasti tarjoamaan laatikon päällä seisomista. Nyt vaan kotona jatkamaan harjoituksia.
 
Lauantaina taas tottisteltiin. Iitu oli innokas, mutta malttoi keskittyä ja seuraaminen oli taas hyvää. Tosi hyvä fiilis itsellä siitä, että aloitettiin seuraamisen harjoittelu lähes alusta, nyt vuoden treenin jälkeen näkee, että siitä todella on ollut hyötyä. Ampumiset pitäisi saada taas mukaan, mutta ehkä nyt keskitytään vähän tokoiluun. Ruutua otettiin myös ja se menee suht ok. Pitäisi vaan saada treenattua useammin, että Iitu alkaisi reagoimaan paremmin ruutumerkkeihin. Kaukot meni jo hienosti 10m matkan päästä 3 liikkeen vaihdolla. Takapalkka oli se mikä auttoi ja oikea aikainen naksuttelu.
 
Urho oli tosi fiiliksissä. Sitä jopa joutui toppuuttelemaan juoksemisessa, kun meinasi mennä vallan pomppimiseksi. Ihanaa, kun toinen tekee hommia innoissaan. Perusjutut otettiin ja vauhtia oli kaikissa liikkeissä. Noutokin meni hienosti, tosin karkasi ekalla yrittämällä kapulan perään mitä ei ole tehnyt aikaisemmin. Mutta mielummin yli-innokas koira jota joutuu vähän rauhottelemaan kuin koira jota ei hommat voisi vähempää kiinnostaa. Urhon kanssa otettiin myös kaukoja ihan lähi etäisyydeltä. Takapalkalle yritti karata usein, joten palkka purkissa. Täytyykin alkaa tekemään patoamisharjoituksia nameilla.
 
Loppuun paikkamakuu Iitun, Urhon ja Rikun kesken. Jonkun verran häiriönä pyöri ihmisiä ja hiihtäviä lapsia. Lisäksi Anski heitteli palloa, joka olikin Iitulle liian suuri houkutus. Poikien makoillessa rauhassa, karkasi mummeli 2 kertaa paikkamakuusta pallolle. No kyllähän se neiti sitten uskoi ja pysyi paikoillaan, kun tajusi oikeasti ettei pallollekaan saa lähteä ilman lupaa. Kauheaa pallohullun kiusaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti