sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Vko 5

Vko 4 menikin sairastellessa, eikä kyetty treenailemaan ollenkaan.
 
Vko 5 alkoi agitreeneillä Urhon kanssa. Tehtiin kaarroshyppyä 6 esteellä 20cm. Hyvin meni Urho molempiin suuntiin, pari kertaa liukastui, mutta korjasi suorituksen. Toisessa harjoituksessa treenailtiin kaarrosta ja korkeutta samanaikaisesti. Tässä harjoituksessa oikealle kaartaminen oli hiukan hankalaampaa, mutta muuten hyvin poika hyppi. Viimeisessä harjoituksessa saatiin vähän vauhtia ja keppejä. Kepeillä oli 4 ohjuria käytössä, 2 alussa ja 2 lopussa. Ensin esteet 1-4 ja sitten 5-9. Hyvin poika paineli menemään ja kepitkin suoritti vauhdilla ja oikein.
 
 
Perjantaina meillä oli aika varattuna eläinlääkäriin Iitun selän kuvaukseen ja Urhon lonkkie&selän kuvaukseen ja pojan kastrointiin. Harmiksemme eläinlääkäri oli sairastunut ja homma siirtyi kuukaudella eteenpäin. Edelleen siis jännitellään tulevaa.
 
Lauantaina tottisteltiin Luukissa ja vedeltiin rengasta. Molemmat koirat toimi hyvin ja hyvällä fiiliksellä. Iitun kanssa alkaa kaukotkin jo viimein toimimaan.
 

Lauantaina Anu kävi myös käsittelemässä taas Eliaksen. Elias makoili valmiina peitollaan Anua odotellen ja antoi hienosti hoidella itseään. Selkeästi nautti olostaan ja herra olikin paljon paremmassa kunnossa kuin viimeksi. Pientä jumia selässä, samassa kohti kuin viimeksi, mutta suht helposti aukesivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti